Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Geant-Gdynia

noelka
    Guest

Geant-Gdynia

ktos moze widzial w jakich warunkach sa tam trzymane gekony lamparcie? na piasku. i niech mi ktos teraz powie ze Argus jest zlym sklepem. na moja prosbe o zmiane substrartu pani sklepowa odpowiedzialna za gady odparla : "kur.a, przepraszam ze tu pracuje" po czym zyczyla mi wesolych swiat. w koncu wyszlam ze sklepu. po 15 minutach wrocilam i upomnialam pania zeby w koncu zmienila to podloze. wkurzyla sie i wyjela gekony z faunaboxu. (dwa geki trzymane w pudelku o wymiarach na oko 20/10/10) scisnela je i zaczela z nimi chodzic po sklepie obslugujac innych klientow. stalam tak i czekalam przez ponad 20 minut a ona z nimi dalej chodzila. w koncu powiedziala :"czy nie ma pani nic do roboty, moze by sie pani do pracy wziela".. rece mi odpaly, nie mialam nerwow zeby tam dalej stac, wyszlam. nie wspomne juz o tym ze jeden gekon byl wychudzony i ledwo oddychal starajac sie zlapac troche powietrza pyszczkiem. brzuch mial napecznialy nienaturalnie, jak sie przewrocil na bok widac bylo pelno piasku.. jutro tez sie tam przejade i nie skoncze na lekkim upomnieniu jak sie warunki nie zmienily tylko zrobie awanture na caly sklep lacznie z wezwaniem kierownika. jestem zbulwersowana i oburzona. czy to tak trudno chociaz poczytac strone ksiazki i dowiedziec sie jakie sa minimalne wymagania?? moze i glupio robie jadac tam jutro i piszac tego posta na forum, ale poprostu mi rece odpadly. moze ktos sie jutro tam ze mna wybierze?

Re: Geant-Gdynia

Ja mialam dzis podobna sytuacje w Realu w gdansku. Geki tez trzymaja tam na piasku, a kostka kokosowa stoi na polce obok...Zwrocilam uwage pracownicy i powiedziala ze przekaze ta uwage i ze to dziwne bo terraria urzadzali "specjalisci terrarystyczni" buahhahaha.....No ale nic, za kilka dni pojade zobaczyc czy zmienili te podloze, jak nie to tez tam bardziej stanowczo podzialam

Dawid Grams (daniels)
    Guest

jade z tobą noelka !!!! okturej sie spotykamy?

noelka
    Guest

12 od wejsciem glownym. optymalna godzina.

Dawid Grams (daniels)
    Guest

12 ? o boże niewyrobie ale bende

noelka
    Guest

mozemy pod wieczor, roznicy mi to nie robi.. nawet pod wieczor lepiej.. bedzie wiecej ludzi w sklepie ;> 19?

Dawid Grams (daniels)
    Guest

hmm
    ok bende na 100

noelka
    Guest

oki. to 19ta.

Zawsze twierdziłem i będę twierdził że sklep ARGUS Zoo czy to w Gdyni czy w Gdańsku jest do bani, byłem tam i widziałem te gekony w małym pojemniku no i nie tylko gekony, śmieszy mnie zachowanie właścicielki tzn nie wiem czy to właścicielka czy nie ale ma nick terv czy jakoś tak, chcąc ściągnąć klijentów do sklepu oferuje im powołując się na post Blacka 10% rabatu. Bardzo żałosne zresztą to nie tyczy się tylko Argusa ale też innych sklepów większej aglomeracji takich jak np. Kariny koło Tesco w Gdyni.
    Na tym kończę moje wywody i życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

noelka
    Guest

w gdyni to chyba nie jest filia Argusa.. tak mi sie wydaje..

Uprawnienia umieszczania postów