-
Re: geant-gdansk
No nie wiem.....A pomysl sobie o "ptaszniku nadrzewnym"....Gdyby ten caly bartek byl choc troche madry to ta cala sytuacja by chyba nie wynikla....
-
Koles ktory tam pracuje (naszczescie nie mialem okazji go poznac) to tylko kropla w morzu! To ze on tam pracuje to tylko przypadek ale sklep i tak nie jet godny polecenia!
Mikka widze ze nie rozumiesz jeszcze na czym polega rzecz. To ze koles ma pojecie (pracownik) to nie znaczy ze moze robic wszystko co mu sie podoba w tym sklepie. Niestety szefostwo nie ma pojecia o terra (jak i o innych zwierzatkach -oprócz psow) wiec moze sobie wiedze ja miec, ale szefostwo i tak jest @%^*#@$!!!
-
No ja wlasnie mowie ze ten bartek to i tak nic tam nie zdziala!!! NIkt nie ma tam pojecia o terrarystyce. Swiadczy o tym to o czym juz predzej wspomnialam....Terra z P. cambridgei podpisane jest: "ptasznik nadrzewny 250zl".......Nie wspominajac juz o tym ze pajaczek mieszka w pustym terra i kryje sie nad sufitem wiszac na pustej sciance.....biedaczek...
-
mimo wszystko Bartek jest osoba ktora moze doradzic cos w sprawei urzadzenia terra, powie jakie maja byc warunki, doradzi jesli chodzi o sprzet, o gada. a co do zle podpisanych zwierzakow to nie najezdzajcie tak akurat na ten sklep bo na swietojanskiej w Swiecie Zwierzat jest hodowane przeze mnie zwierze (legwan obrozny) podpisany jako "obroznik obrozony"(warunki to zwykla zarowka-nie dajaca ciepla prawie wogole, uvb brak, zdechle swierszcze w srodku, pelno odchodow, wyschnieta miseczka z woda i 23st temperatury wewnatrz terra). a gekon lamparci siedzi skulony w terra bo niema sie gdzie schowac. wiec skonczcie tak najezdzac na Argusa. warunki oczywiscie moglyby byc tam lepsze, ale i tak maja o wiele lepiej niz w innych zoologikach.
-
nie mowie przeciez ze jest to najgorszy sklep, bo owszem zgadzam sie ze sa o wiele gorsze....No coz...trojmiasto to taka wiocha pod wzgledem terrarystyki ze szkoda gadac....
-
Do Black:
jak możesz się wypowiadać na temat sklepu, do którego masz zakaz wstępu od wielu m-cy, jako były pracownik, który był- oględnie mówiąc - nieuczciwy wobec firmy i niestety również wobec klientów. Odłóż emocje na bok i pomyśl- co zostanie?
Poza tym zapraszam wszystkich uczestników listy dyskusyjnej do sklepu ARGUS-ZOO, gdzie - powołując się na uczestnictwo w liście - uzyskają rabat na wszystkie produkty terrarystyczne i zwierzęta w wysokości 10 procent. Ponadto jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie i słowa konstruktywnej krytyki.
Ze świątecznymi pozdrowieniami
ARGUS-ZOO
P.S. szefostwo zna się nie tylko na psach...
-
OOO....to mi sie podoba ze ktos z tego sklepu jest otwarty na fachowe rady itp. Jak sie postaracie to bedzie git A macie moze oseski mysie na sprzedaz???
moje gg: 3846839, mail justynka-u@wp.pl
-
-
Mamy głównie na nasze potrzeby, ale jeżeli ktoś zgłosi zapotrzebowanie postaramy się zorganizować i dla klientów ( o ile Bartek nie nakarmi zbożówki myszami przeznaczonymi do rozrodu ;-)
Pozdrowienia
-
A macie moze jakis numer telefonu do tego argusa???
Uprawnienia umieszczania postów