Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: geant-gdansk

geant-gdansk

kupilem anolisa dzisiaj i uwazam ze ten sklep jest moze troche drogo i tera dla zwiezaków male ale ogólnie ok (jak na moje oko)

a co wy o tym myslicie

ps. maja tam zajebistego legwana cos pod 1,3 metra SAMIEC nazywa sie chyba LORD ale nie jestem pewny

noelka
    Guest

Re: geant-gdansk

a potwierdze ze sklep jest oki. faktycznie terra moglyby byc wieksze, ale zwierzaki maja swietlowki i odpowiednia temp, sa tez dobrze karmione (z tego co zauwazylam). jedno zastrzezenie-gekon lamparci nie ma kryjowki i siedzi na scianie caly czas . co prawda nie za wiele wiedza o zwierzakach (panie sprzedawczynie), ale podst.informacji o gadach udziela niejaki Bartek. sama kupilam tam lega obroznego i ilekroc przychodze do sklepu poogladac nowe nabytki sklepu sprzedawca pyta sie jak tam moj leg, czy sie dobrze chowa, czy je itp. i zoobserwoalam to zjawisko nie tylko w moim przypadku. koles zapamietuje osoby i pyta sie o zwierzaki ktore sprzedal. milo jak ktos sie interesuje heh odnosnie cen to rzeczywiscie z ksiezyca sa ;>

pozdrawiam
    noe

I ile zaplciles za tego anolisa??? Mogl bym Ci w tej cenie przywiesc ich kilka. Ale co tam.
    Sklep jak juz sie powtorze enty razy nie do polecenia!

podzielam opinię Blacka, sklep nie do polecenia aczkolwiek troszkę się tam poprawiło, no i troszkę obniżyli ceny.

noelka
    Guest

black znam Twoje zdanie na temat Argusa, ale jesli mowisz ze ten sklep jest zly to moze zawioze Cie do Madisona. sa tam o wiele gorsze warunki i o wiele wyzsze ceny.

pozdrawiam
    noe

Sprzedawcy z niewielką wiedzą ( jeden wyjątek) właściciel do niczego ceny z księżyca nie polecam kiedyś był to niezły sklep potem sie zapadł no ostatnio zaczyna się coś ruszać jakby na lepsze zobaczymy jak to bedzie czas pokaze - chwilowo jest do d... ;( Jak większość sklepów w gdańsku niestety ;(

Hmm...powiedzmy ze zgadzam sie z wypowiedziami poprzednikow. Nie kupowalam tam zadnego zwierza, bo ceny sa naprawde kosmiczne. Fakt nie maja tam az tak zlych warunkow jak w innych gdanskich zoologikach, co nie zmienia faktu ze mogloby byc tam znacznie lepiej gdyby tylko ktos sie o to postaral i zatrudnil bardziej obaznanych pracownikow )))

Nie bylem jeszcze w Madisonie ale duzo wiem z forum jak i ludzi prywatnych.
    Niestety w 3miescie nie ma sklepu godnego polecenia a zwlaszcza duzych aglomeracji!

Mikka napisał(a):

> znacznie lepiej gdyby tylko ktos sie o to postaral i zatrudnil
    > bardziej obaznanych pracownikow )))

Taka prawde ze ludzie majacy wiedze byli na poczatku tylko ze nie to bylo wazne dla szefostwa! Cala sprawa ma sie gozej tylko dla potecjalnego czlowieka chodzacego tam tylko po zakupy nie widac tego. Moze i maja duza powierzchnie, sredni arsotymet ale ... nie chce mi sie juz powtarzac

Dawid Grams (daniels)
    Guest

A ja uważam że jest taki sklep może niezdaje egzaminu w 100% ale w 60% no i jest nim właśnie Geant w Gdańsku. Bartek zna sie przynajmiej na zwierzakach i wie jak im zapewnić odpowiednie warunki tak aby zwierzaki były zrodowe i nie chorowały. Ten gość ma wiekszą wiedze od tych innch sprzedawców np: w Tesko lub w Karnie na abrachama
    Ja przynajmiej tak uwarzam

Uprawnienia umieszczania postów