Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: jak przekonac stara?

lost_soul
    Guest

Re: jak przekonac stara?

no i rozmawialam tym razem z obojgiem rodzicow, kazali mi dac im czas do konca tygodnia... mama byla przerazona jak dowiedziala sie ze gekony jedza swierszcze... gadala mi cos czy nie jest mi szkoda swierszczy itd no coz zostalo poczekac... no ale chociaz beda myslec o tym, to juz dobry znak

dominik1
    Guest

podeslij ja do mnie a ja ją przekonam swoimi zwierzaczkami albo powiedz jej ze jak nie paszczurka to pajączkA tak mój kumpel zrobił i ma tera wszystko i pająki i jaszczury ja osobiście jestem jednak za kupnem bez zgody starych to najlepsze rozwiązanie

dominik1
    Guest

moi starsi jak mówia pomyslimy to znaczy ze tak więc bądz dobrej mysli

lost_soul
    Guest

heheh nie no chyba bedzie ok... mama stwierdzila ze musi miec czas zeby sie z tmy pogodzic nie rozumiem czemu tak rozpacza i tak do mojego pokoju nie wchodzi, bo sie boi moich koszatniczek :P nie bede na nia naciskac mysle ze sie zgodzi

Pawllo
    Guest

gadaj ciągle o gekach, ja np. od lutego br. ciągle zrzędziłem zbierałem kase i sie doczzekałem i mam od lipca gekona lamparciego(a nawet 2) :P

lost_soul
    Guest

qrde chyba z gekonow narazie nici.... okazalo sie ze moja koszatniczka jest w ciazy... chociaz mam same samiczki, z tego wynika ze zostala zaplodniona u osoby od ktorej dostalam i prawdopodobnie przez swojego brata... trudno zdarza sie ale poki co musze odchowac maluchy... oby byly zdrowe!

Uprawnienia umieszczania postów