Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: jak przekonac stara?

lost_soul
    Guest

jak przekonac stara?

Chcialabym miec gekonki ale nie wiem jak mam przekonac stara, strasznie sie boi jaszczurek i odrazu sie wqrza jak chce z nia pogadac. Niestety jestem jeszcze zalezna od niej... chce kupic za swoja kase... nie da sie z nia wogole pogadac, poradzcie cos, chetnie skorzystalabym z waszego doswiadczenia... bo ostry ROTFL jest

matka__
    Guest

Re: jak przekonac stara?

ja starszym tak długo wierciłem dzióre w bżuchu że w końcu ustąpili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    To było jakieś 3 lata temu a teraz już mam tego troche!!!
    Powodzenia!!
    Pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lost_soul
    Guest

Hehehe dzieki bede probowac... wkoncu na koszatniczki jakos sie zgodzila, chociaz bardzo boi sie gryzoni :P

manter
    Guest

postaw jąprzed faktem dokonanym, przynieś do domu i już

lost_soul
    Guest

ale by sie wsciekla narazie zaczynam robic terrarium, potem zobaczymy... ale napewno jej nie odpuszcze

Mikelos
    Guest

ja gnębiłem moją starą jakiś tydzień i wreszcie piekne dnia powiedziała: dobrze, zgadzam sie, kupuj gekona....tylko zeby mi nie uciekł !!

Azzurreeuss
    Guest

przyjdz do domu pijana i powiedz ze albo alkochol albo gekony:P
    będzie musiała sie zgodzicD

Azzurreeuss
    Guest

to u gory to żart,
    wszyscy wiemy że prawdziwi terrarysci odrzucaja wszelkie używki i żyja w charmonii z naturą, aby osiągniąc terrarysyczną nirvane:P

Pozdro

Bazia8
    Guest

Bosz... nie wiem czy sie śmiać czy płakać jak to czytam... jak przekonać "starą" kupić i olać "starą" wiercić dziurę w brzuchu "starej"... życze powodzenia z takimi metodami... nic tak nie wskóracie. Nie zorientowaliście się jeszcze? Jak spytasz matkę spokojnie dlaczego jest przeciwna zwierzakowi i jak człowiek wyjaśnisz że to zwierzę niekłopotliwe, niegroźne itd masz dużo większe szanse...

Azzurreeuss
    Guest

Jak spytasz matkę spokojnie dlaczego jest przeciwna zwierzakowi i jak człowiek wyjaśnisz że to zwierzę niekłopotliwe, niegroźne itd masz dużo większe szanse...
    Kolega mial taka sytuacje, i tłumaczyl, tłumaczyl, rozmawial i nic, w koncu wziol sie wku.. zdenerwowal i przyniosl zwierzaka do domu (2dni byla jazda) a potem jego rodzicielce przeszło.... i wszyscy żyją długo i szczęsliwie
    a wiec czeba dzialac a nie rozmawiac:P

Uprawnienia umieszczania postów