-
akwa=terra
witajcie!powoli wykanczam ryby(nie robie im nic zlego,tylko nie dokupuje nowych i nie wylawiam narybku).czy gdyby akwa 100 litrowe przemienic na terra(jak tego dokonac) zrobic wentylacje itp. to nadawaloby sie dla parki gekonow lamparcich?mam juz o nich 2 ksiazki i stale czytam to forum...i jeszcze czy wlokno kokosowe byloby okay na podloze?
z gory dzieki za odpowiedzi
-
Re: akwa=terra
Jak najbardziej tak zrób u góry i na dole lub po bokach wsadź świetlówke.Ja uzywam torf i jest super ale nigdy nie używaj piasku bo gekon może jeść piasek i sie zapchac co jest nastepstwem śmierci.Możesz tez uzywac jako podłoże dużych kamieni ale kupy wlatują miedzy szpary i trudno je wyciągac i świerszcze będa sie tam chować.
-
zapchanie się gekona jest następstwem śmierci LOL a myślałem że po śmierci już mu nic nie zaszkodzi :P
-
Oczywiscie ze bedzie mozna zmienic z akwy na terra i powiem ci ze mi sie to podoba ze sie juz duzo dowiedziales o gekonie zanim chcesz go kupic a niektozy kupuja na pale!
-
-
-
Ja kiedyś chciałem przerobić akwa na terra ale zrezygnowałem kupiłem terra.Poczytaj to: http://www.terrarysta.com.pl/artykul.php?id=1029
Uprawnienia umieszczania postów