Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: węże jadowite .

Re: węże jadowite .

Nook znasz mnie i Ty decydujesz co wieszać na stronie jak chc a niech sobie stoworzą własną strone dla samobójców i dewiantów. Łatwioej ich bedzie powyłapywać i pozamykac bo juz jedngo od nas przyskrzyniają i dobrze. Poza tym powinienneś wykasowywac oferty zakupu lub sprzedaży jadowitych zwierząt (grzechotników, kóbr, żmij) dla bezpieczeństwa innych i tej strony.
    Pozdrawiam

Nie rozumiem o co się tak Wiciu rzucasz,przecież fajnie jest cos dowiedzieć się więcej o tych fascynyjących stworzeniach.Tak samo jest mnóstwo programów przyrodniczych o wężach jadowitych i też nie powinniśmy ich oglądać ? Przecież kto bedzie chciał to i tak sobie kupi takiego węża i wczym problem. A jeżeli ktoś interesuję się tym tematem (gady) to i by chciał o wężach jadowitych dużo wiedzieć, dlatego jestem całkowicie za umieszceniem takich opisów.pozdrawiam

eftrzy
    Guest

DO WICIA

Ja się równierz zgadzam. Na Onecie czy Wp też można poczytać o zabójcach, gwałcicielach i złodziejach i nie znaczy to że ludzie po przeczytaniu takiego czegoś idą kraść mordować i gwałcić. Co ma opis do zachęty stary pomyśl troszke bo jakoś dziwnie to odbierasz...

HMMM NO CHYBA ŻE ZROBIMY SOBIE WŁASNY ONET, WP, O2, INTERIE ITD.

PS. TO JUŻ WIEM SKĄD TE 11(JAK NA RAZIE) %.
    CO ZA CIEMNOGRÓD

Re: DO WICIA

Moim zdaniem powinno się jak najwięcej pisać o jadowitych zwierzętach. Im ludzie mniej wiedzą o nich tym są niebezpieczniejsze...

Dr.Rafal
    Guest

Mimo, ze swego czasu rozdmuchalem ten temat na forum, to moje zdanie jest takie, ze informacje o zwierzetach jadowitych (bez zachety do ich trzymania w niewoli) sa jak najbardziej pozadane. Zgadzam sie z Wiciem, ze nalezy wykasowywac ogloszenia o kupnie/sprzedazy gatunkow niebezpiecznych dla zycia (uwaga dla NOOK'a, nie ma weza, ktorego ukaszenie daje 100% smiertelnosc. Toksycznosc zwiazkow jak i jadow wezy zalezy od wielu czynnikow, stad jad kobr (a nie kóbr) moze byc smiertelne dla doroslego mezczyzny, a jedynie spowodowac dlugotrwala goraczke u kobiety - oczywiscie nieco przesadzam). Nie zgadzam sie jednak z Wiciem, ze opisy moga byc niebezpieczne. W tym tonie, powinni mnie dawno oskarzyc i zamknac w wiezieniu, bo prowadze wyklady z toksykologii jadow odzwierzecych wiec jestem potencjalnie niebezpieczny. :-)

Uprawnienia umieszczania postów