-
Włóknko kokosowe - podłoże ??
mam pytanie czy jako podloze dla lamparta moze byc 3 cm włókna kokosowego a na to warstwa kostki kokosowej ??
-
Re: Włóknko kokosowe - podłoże ??
niewidze większych przeciw skazań do takiego podłoza jak mówisz ale jedno jest pewne niedługo ono bedzie ułozone tak jak mówiesz bo gekon raz dwa weżmie się za przekopywanie terra i wszystko wymiesza!!!
-
widze, że mi nie bardzo wierzysz...
-
nie MareQ tylko ze w tym torfie są resztki swierszczy przed chwila znalazłem tam swierszcza całego zdechłego, jakieś kawałki betonu i gipsu ... jakis biła materiał ..:/ dlatego wole zmienić ten torf a kostke zostawiam !!
-
to nie beton tylko odłamki kamieni i resztki porostu afrykańskiego, który stanowił część dekoracji. A że nie chciałeś udekorowanego to już nie moja sprawa.
-
wcale, a takie białe kapki na kostce kokosowej ktorego sie nie da oderwac to na 100000000000000% gips ......
-
-
ej te biale cuda to niesa jakies odlamki gipsu tylko gowno lub z tego co slyszalem ze te biale gowna to szczochy
-
dokadnie to napisałem post wyrzej...
I na następny raz, kolego dkk15, staraj sie urzywać bardziej 'wyszukanych' słów.
-
hm... ja tam na twoim miejscu przed włożeniem pupila do czyjegoś używanego terra porządnie je wyczyścił a przynajmniej wyrzucił starą ściółkę i włożył nową...
Uprawnienia umieszczania postów