Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Folwark zwierzecy w Gdansku....ble...

Mieszany widok

Folwark zwierzecy w Gdansku....ble...

Dzis bylam pierwszy raz w nowym centrum handlowym "Madison" w Gdansku. Przeniesli tam jednego z zoologikow. Tragedia...Zwierzeta sa poupychane w ciasnych terrariach ( np. dorosly gekon lamparci trzymany jest w terra 20cm x 20cm , a legwan to nawet obrocic sie nie jest w stanie....) Mloda zbozowke karmia tam swierszczami...(nie jestem ekspertem, ale wydaje mi sie ze powinna jesc osoeski mysie?) A na dodatek maja tam nawet jako maskotke swinie wietnamska!!!! Skandal....zwierz trzymany jest w zagrodzie jakies 2m x2m....Z tego co wiem to bardzo szybko one tyja jezeli nie maja zapewnionego dostatecznego ruchu, wiec nie wydaje mi sie aby centrum handlowe bylo odpowiednim miejscem dla swinek.......

Pieniadz ogarnia swiat!!!!!! Szkoda, ze kosztem niewinnych zwierzatek... ((

Re: Folwark zwierzecy w Gdansku....ble...

Gdzie ten sklep jest? przy jakiej ulicy? Nigdy o nim nie slyszalam.

Juz wiem gdzie to jest , bylam tam dzisiaj. Straszne jak sa trzymane zwierzaki. Legwan 60 cm w akwarium na oko 70 L,na piasku bez jedzenia , wody , ogrzewania itp. Spytalam sie dlaczego tak jest trzymany , pani powiedziala ze zmienią mu lokum i dalej nie chciala ze mna rozmawiac. Zal mi smoka Gekona nie widzialam , pewnie go juz sprzedali.

mam pytanie:
    podajcie mi adres tego sklepu bo nie jestem z Gdanska ale czesto tam bywam

Ten sklep jest w nowo otwartej galerii handlowej "Madison" przy ul. Rajskiej w samym centrum Gdańska, niedaleko superkina krewetka. Łatwo trafisz.... Jutro tez sie tam wybieram i powiem co nie co sprzedawczyni na temat hodowli trzymanych tam zwierzatek.... )))

Jesli nawtykasz sprzedawczyni to zepsujesz jej tylko dzien. Ale gdybys porozmawiala na spokojnie z wlascicielem to bardziej prawdopodobne ze poprawia im warunki. Chyba o tym chcesz z nia porozmawiac?

Ja nawtykalam i nic to nie dalo . Moj syn byl tam w sobote i dalej legwan jest w tym samym akwarium

Spróbujcie spokojnie porozmawiać z właścicielem ja tez mu zasugnalizuje ze zaistniał taki problem. Właściciel to naprawde porządny człowiek i spoko gość tyle że niestety bardziej handlowiec niz znawca zwierząt i - również niestety bardzo wierzy ze jego pracownicy znają sie na zwierzętach. Z tego co wiem to świnka wietnamska o której pisaliście juz została sprzedana ( wiadomość niepotwierdzona) a inne zwierzęta w kiepskich warunkach widziałem ale właściciel obiecał porozmawiać z pracownikami i tłumaczył to przeprowadzką sklepu i związanym z nią bałaganem w najbliższym czasie jeśli to sie nie zmieni to spróbuje porozmawiać raz jeszcze moze to coś da

Ten sklep jest tam od kilku dni dajcie im troche czasu na rozruch )

ja tam kupilem anolisa i padl mi po niecalym tygodniu teraz mam szyszke z tego sklepu i jakos sie trzyma a warunki tam sa kiepskie zgadzam sie z wami

Od teraz bede chyba glosił nowe hasło,,GDAŃSK-SYF"

Uprawnienia umieszczania postów