-
picie
Ja nie widzę żeby mój gekuś coś pił. Czy to normalne??
-
Re: picie
hmm ja widzialem tylko raz jak moj gek pil wode a jak narazie nie wyglada jak wysuszony kartofel :P jesli boisz sie o jego kondycje z braku wody mozesz spryskac terra ale uwazaj wtedy na wilgotnosc albo poprostu na poczatku zobacz czy wydala mocz(ta mniejsza biala kupka) pozdro
-
geki często piją w nocy lub pod wieczór. jak chcesz zobaczyć, to usiądz sobie gdzieś blisko terra po wyłączeniu światła w pokoju
-
bazyl pare razy dlugo czekalem w nocy ;P no ale pewnie tak jest ze nie widze bo by sie gekus odwodnil pozdro
-
a ja dzisiaj przywiozłem 2 młodziutkie geki i już sie w wodzie "pluskały" hehe
-
Pawllo, to go pocieszyłeś
-
Ja tez nigdy nie widzialem zeby moj gekonek pil wode, albo sie plukał. Ale jak zraszam terrarium to nieraz zlizuje wode ze swojego ciala.
-
Ja jak znalazłem swojego gekona po 2 dniach wsadziłem go do jego terrarium podszedł do miseczki z wodą i zaczął pić, chłeptał ją jęzorem jak pies z pół minuty i poszedł spać Tylko wtedy widziałem jak pił z miseczki, z szyby i kamieni to też widzę jak piją ale ze swoich ciał wogóle nie zlizują.
-
ja tez raczej nie widziałem ze coś pił ale czasami siedzi w misce z woda i sie pluska
Uprawnienia umieszczania postów