Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Co to jest za gekon??

KnockeR
    Guest

Co to jest za gekon??

Czy jakieś gokony mają skrzydła?? Mi to bardziej przypomina małego smoka może to jakaś przeróbka ale jak faktycznie są takie smocze geki to muszę je mieć!

TRiP
    Guest

Re: Co to jest za gekon??

to jest fotomontaż

micgekon
    Guest

zdjęcie mi się nie otwiera ale są latajace gekony (a raczej szybujące) np. ptychozoon kuhli ale w terrarium nie wiem czy zaobserwujesz taki lot

Zeus
    Guest

ale akurat ptychozoon kuhli tak nie wyglada (ostatnio przygladalem sie fotografiom kuhli)... moze lata ale bez przesady ten ma skrzydla jak nietoperz albo nawet i nie jak nietoperz ale wyglada conajmniej dziwacznie...

Zeus
    Guest

p.s. prosze zwrocic uwage jak sa przymocowane do tulowia ...raczej jak u ptaka moze to krzyzowka ;p .... to jest tylko moja opinia pozdrawiam

QBEUSZ
    Guest

zeus ma racje ogladalem foty khuli i nie ma nic takiego jak na fotce. tak nawiasem mowiac dalbym bardzo bardzo duzo za takiego geko-smoka pozdro

Grażynka
    Guest

stronka na której znajduje sie fotka http://www.reptilarium.ca zobaczcie w jakim dziale

Pawllo
    Guest

a może to jakieś wszczepione skrzydła? kiedyś widzałem i czytałem o tym jak wszczepili myszy w plecy ludzkie ucho :/

GREJFRUT
    Guest

jest to gekon o nazwie łacinskiej pterodactilius ciliatus (zapewne troszke przekręciłem tą nazwe) i te gekony nie mają skrzydeł małe kosztuja około 250zł!Wygladają jak na fotce tylko bez skrzydeł1Ich chodowla jest bardzo prosta i zyją one w temperatuże pokojowej!
    Pozdro

moroszka
    Guest

Rhacodactylus ciliatus, nie żebym poprawiała...

Uprawnienia umieszczania postów