Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Czy jest w Szczecinie jakiś konkretny sklep z gadami

Mieszany widok

fokster
    Guest

Czy jest w Szczecinie jakiś konkretny sklep z gadami

witam
    Czy jest w Szczecinie jakiś konkretny sklep z gadami chodzi w szczegulności o węże...
    Ja znalazłem jaden w Szczecin Dąbiu, patrzę i widze wielki szyld chodowla gadów i takich tam....wchodze a tam masakra,,,,smród,bród i ubustwo.Ten sklep powinni zamknąć, cztery olbrzymie żółwie siedziały w pojemniku miejszym niż ja trzymam swoje dwa chomiki, wąż boa tęczowy miał wyścielane trocinami chyba pozbieranymi na ulicy,a u królików w klatce totalne szambo.....................więc jeśli ktoś zna jakiś adres w Szczecinie to bardzo proszę.........

Re: Czy jest w Szczecinie jakiś konkretny sklep z gadami

Witam
    Wypowiem się co do węży jeżeli uważasz że gościu źle robi trzymając węże w trocinach to jesteś w błędzie trociny to jedna z najlepszych podłoży do węży w tym wypadku do tęczowego (oczywiście nie dla każdego się nadaje) więc to że trzyma węże w trocinach to nie przestępstwo myśle że to na tyle wyjaśnień.

Pozdrawiam
    Serpent

Tylko w jednym sklepie widziałam węże. W Carefurze jest na pewno boasek (z jaszczurek jest agama błotna, gekon lamparci i kilka legwanów + żółwie), możesz jeszcze sprawdzić w Piranii i czasami mają coś niedaleko małego zoo "u niedzielskich". Ale warunki w tych sklepach nie są najlepsze.

fokster
    Guest

nie chodzi mi o trociny tylko o bród, syf i smród jaki był w terarium............

Cienko w Szczecinie z czymkolwiek. Parę sztuk w na pewno znajdziesz (Carrefour - ale nie idź tam; oni tam męczyli ptasznika - trzymali go w TROCINACH; widziałem)

"neon" na bukowym. ul. fioletowa 7 kolo petli. dojazd linia A . Tam kupilem mojego boaska!

W NEONIE sprowadzaja co chcesz. numer tel. (091) 4635321 kom. 602134529

Uprawnienia umieszczania postów