Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Pechowy gek =/

Kmieciu
    Guest

Re: Pechowy gek =/

a ty zamiast mu namoczyć łapy i zdjać resztki skóry zostawiłeś zwierzaka...wiesz, jest w tym twoja wina, choć sprzedawcy również. następnym razem bądź bardziej rozważny

Sm0k3D
    Guest

eeee kmieciu, wylinke mial zdjeta zaraz po tym jak ja zobaczylem, tylko poprostu u sprzedawcy mial ja tak dlugo ze sie martwicy nabawil.... tu moja wina jest WYLACZNIE w nieprzypatrzeniu sie gekowi przy kupnie (choc przyjzenie sie i tak by nic w życiu zwierzaka nie zmienilo)

Kmieciu
    Guest

ale napisz jak z tym gekonem...co z nim?

Sm0k3D
    Guest

No nic, na jepdnym paluszku odleciala ta zmartwiala czesc i kladnie sie goi, geko je, ogólnie chyba mu nic nie jest, i tak sie zastanawiam czy isc do tego weta, czy poczekac az mu odpadnie tam gdzie amrtwe, bo i tak go trzymam na chusteczkach które codziennie wymieniam, wiec raczej na 90% sie nie zakazi + jeszcze moge polac woda utleniona

Kmieciu
    Guest

hmm...z tą wodą poczekaj jeszcze trochę. lepiej idź do weta bo nie wiem jak gady rreagują na wodę utlenioną. ew. skonsultuj sie z doświadczonym terrarystą. ile mu tych palców odpadło?

Sm0k3D
    Guest

odpadlo mu z 1, odpadnie jeszcze z 3, czytalem ze ranki woda utleniona przmywac, ael odpada "bezkrwawo" wiec raczej nie wda sie zakażenie

Kmieciu
    Guest

no to chociaż dobrze ze nie ma zakażenia...szkoda zwierzaka

Uprawnienia umieszczania postów