Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: jak myślicie...

Kmieciu
    Guest

Re: jak myślicie...

...każdy wariant prócz kamieni jest dobry. na kamieniach będzie mu niewygodnie leżeć. kostka albo kokos, oba wyjścia są dobre

Robert_R
    Guest

Kmieciu, chyba żartujesz z tym leżeniem Akurat kamienie i skałki wydają mi się najbardziej odpowiednie i zbliżone do warunków jakie ma w naturze. Wióry kokosowe czy kostke warto stosować tam, gdzie trzeba utrzymywać większą wilgotność, a przecież gekon wymaga właśnie terra typu suchego.

Ja mam duże terra w którym połowe miałem wysypaną kostką kokosową a na drugiej połowie kamienie i gekon zdecydowanie wolał kamienie. I wcale nie wyglądało, żeby mu się źle na nich leżało ))

Pozdr.

R.

Kmieciu
    Guest

ale jak ma wszędzie kamory to chyba nie najlepiej bedzie mu sie spało...no chyba że takie duze obłe to spoko

Robert_R
    Guest

Mają takie duże obłe kamienie, jak i całkiem kanciaste i chyba im to zbyt dużej różnicy nie robi. Natomiast wybierają takie miejsca żeby się mogły schować: jakiś kawałek kory itp.

Pozdr.

R.

Kmieciu
    Guest

twoje geki śpią na kanciastych kamieniach...wątpie. no chyba że się nie zrozumieliśmy. z resztą czy to ważne? :P

Uprawnienia umieszczania postów