-
Re: jak myślicie...
...każdy wariant prócz kamieni jest dobry. na kamieniach będzie mu niewygodnie leżeć. kostka albo kokos, oba wyjścia są dobre
-
Kmieciu, chyba żartujesz z tym leżeniem Akurat kamienie i skałki wydają mi się najbardziej odpowiednie i zbliżone do warunków jakie ma w naturze. Wióry kokosowe czy kostke warto stosować tam, gdzie trzeba utrzymywać większą wilgotność, a przecież gekon wymaga właśnie terra typu suchego.
Ja mam duże terra w którym połowe miałem wysypaną kostką kokosową a na drugiej połowie kamienie i gekon zdecydowanie wolał kamienie. I wcale nie wyglądało, żeby mu się źle na nich leżało ))
Pozdr.
R.
-
ale jak ma wszędzie kamory to chyba nie najlepiej bedzie mu sie spało...no chyba że takie duze obłe to spoko
-
Mają takie duże obłe kamienie, jak i całkiem kanciaste i chyba im to zbyt dużej różnicy nie robi. Natomiast wybierają takie miejsca żeby się mogły schować: jakiś kawałek kory itp.
Pozdr.
R.
-
twoje geki śpią na kanciastych kamieniach...wątpie. no chyba że się nie zrozumieliśmy. z resztą czy to ważne? :P
Uprawnienia umieszczania postów