Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: chwile zalamania

gekon13
    Guest

Re: chwile zalamania

FRED, dlaczego od razu takie ostre słowa, to że ktoś nie lubi świerszczy dotykać to nie znaczy ale inne gady lub płazy kocha to chyba nie znaczy że terrarystyka od razu nie jest dla niego. Ja jak byłem mały to łapałem świerszcze i dżdżownice i musze powiedzieć że jak sie dowiedziałem że świerszcze dryzą to troche nabrałem obaw)

FRED17
    Guest

hmm wiesz bo jak sie boi i obzydzają go świerszcze no to jak sobie wyobrażasz że będzie karmił gekony??Może żeczywiście troche zaostro powiedziałem ale jak sie chłopak nieprzekona do tego to zostają mu tylko roślinożerne zwierzaki!!

egzotic
    Guest

hehehe niezle sie usmialem, teraz myslicie ze jestem baba albo gejsza jakas, ale poprostu mialem zly dzien a te swierszcze nie wygladaja zbyt sympatycznie zwlaszcza jak pelzaja po pokoju, przynajmniej dla mnie.owady zawsze budzily u mnie lekkie fobie zwlaszcza te latające jak szerszenie teraz dzieki hodowli swierszczy moj strach zmniejszył się w znacznym stopniu wsumie lubie wszystkie zwierzaki nawet swierszcze ale strachu podswiadomego a raczej niesmaku raczej na zawsze sie niepozbede, najgorszy jest widok jak sie zrzeraja nawzajem , a jesli chodzi o pogryzienie to niejest ono wogule bolesne i zdarzyło mi sie juz kilka razy ale nigdy jak trzymalem swierszcza w zamknietej dloni, zawsze znienacka jak wyciągalem do niego dlon spod wwytloczki na jajka
    nastepnie w odpowiedzi na czyjes pytanie hoduje swierszcze
    ich grania zwlaszcza jak jest ich duzo i w nocy gdy ma sie je kolo glowy jest to naprawde nie do zniesienia wiec no coment jak ktos mowi ze mu graja i jest szczesliwy.. respect
    tak czy innaczej na wakacje pozbywam sie calej gromadki bo wyjezdzam a czy nadaje sie na terraryste hehe byc nim kazdy moze wiec to zaden zaszczyt :] wystarczy bedac odpowiedzialnym swoich zachcianek lubic i podziwiac zwierzaki to wszystko na ten temat
    pozdrowienia

Kmieciu
    Guest

lol? LOL!
    o stary...nie kupuj gekona, zdechłby z głodu. Sorka ale jak świerszcz ugryzie to tak jakby cię ktoś uszczypnął więc nie rozumiem paniki. Sorka ale taka prawda

egzotic
    Guest

LOL sorka gekona mialem prawie rok jakbys zobaczyl w moj profil tobys wiedzial ze nawet je rozmnozylem kmieciu

Uprawnienia umieszczania postów