-
chwile zalamania
czesc chcialem sie z wami podzielic swoimi ostatnimi problemami otoz niewiem dlaczego ale od jakiegos czasu nabralem obrzydzenia do swierszczy najchetniej wszystkie rozdeptalbym butem ochydztwo dotego dzis obcinalem im skrzydla i pare ucieklo dotego mnie pogryzly a jak mnie jeden ugryzl to az mnie cofnelo i sie przestraszylem ostatnio przeraza mnie ze trzymam takie paskudztwo na chacie i jeszcze smiedzi od nich do tego porazka ale chcialem sie was spytac czy tez miewacie czasem takie dni czy ja sie poprostu do tego nie nadaje...
-
-
Re: chwile zalamania
stary, używaj ','.' ! :P
mnie to tam nie rusza takie coś :P
-
je... interpunkcje a obrzydzenie powoli mi przechodzi poprostu mialem zly dzien
-
Stary po co obcinasz skrzydła świerszczom? Co Ty trzymasz za świerszcze, że Cię gryzą- jakaś bojowa odmiana? ;-)
Ja od dziesięciu lat karmie zwierzaki świerszczami i jeszcze nie zostałem pogryziony.
szarobury
-
hehehe śródziemnomorscy zabójcy) NO to lepiej uwazaj jak gekowi je dajesz bo jeszcze go zezra
-
no tak wlasnie srodziemnomorscy zabójcy a obcinam skrzydla bo przebywac w pokoju nie idzie tak glosno graja, zwariowac idzie nie przesadzam w najmniejszym stopniu dziwne ze od 10 lat chodujesz swierszcze i zadajesz takie pytania
-
On nie napisal ze hoduje swierszcze tylko ze nimi karmi:P
-
więc tak co do twojej fobi swierszczowej to wiesz brecht na maksa A co do śródziemnomorskich to wspaniale grają hoduje je od około roku i powiem szczerze że chyba z 2 razy mnie "ugryzł" bo to tylko uszczypniecie przeciesz!!!Facet ja niewiem ale chyba terrarystyka nie dla ciebie
-
Od 10 lat też hoduję świerszcze, ale akurat nie śródziemnomorskie- dla gekonów lamparcich są po prostu bez sensu. Dla lamparcich najlepsze są domowe.
Sródziemnomorskie to gatunek, który hoduje się najgorzej, nie dość, że "pachną", to są diablo agresywne wobec siebie, szkoda zachodu. Nadają się conajwyżej dla młodych waranów, którym jest wszystko jedon jak twardy jest ich przeciwnik.
A co do ugryzienia, to chyba nic Cię jeszcze nie ugryzło naprawdę... ;-)
szarobury
Uprawnienia umieszczania postów