-
-
Re: jajeczko :))))
gratuluje, a co do szukania miejsca na drugie jajko, wydaje mi sie ze ona zakopuje pierwsze bo zazwyczaj jezeli sklada dwa jajka to w jednym miescu, przynajmniej moja tak robi
-
Gratulacje!!!! Fatum odezwe sie jak uporam sie z tyn cholernym GG bo niechce mi działać i niewiem czemu ((((
-
Na początku kopała tylko w pojemniku i obok, ale później zaczęła łazić po całym terra i wszedzie kopać. Teraz spojrzałem do terra i nigdzie nie zauwazyłem drugiego jajka, może chciała mi tylko kit wcisnąć, że drugie jajko złozy )).
-
-
Pisałeś ż ejakiś czas teu złożyła i przykleiło się do ścianki...może to było własnie to drugie...
Inkubujesz na samca czy samiczkę ?
-
No właśnie chyba było to to drugie, a teraz mi kit wcisnęła, że chce drugie jajko złożyć )), ale i tak jest dobrze jedno jajeczko jest w inkubatorze i ma sie dobrze.
Słuchajcie czy można jakoś poprawić te termostaty akwarystyczne, żeby nie dawały takich dużych wachań temperatury, bo mam 3 st. wachania, a chciałbym góra jednostopniowe?
-
Ja mam grzalkę akwarystyczna z termostatem... działa dosyc dobrze.
Najpierw skalibrowałem ją w pustym inkubatorze tylko z pudeleczkami z vermiculitem. Wahania temperatury nie przekraczaja 1 stopnia.
Jako kontroli uzywam zwyklego termometru.
Uprawnienia umieszczania postów