-
-
Re: ANIMALS - Geant Zabrze (Platan)
przed minutką z tamtąd przyjechałem, specjalnie pojechałem do Zabrza żeby zobaczyć tn sklep, jest z niego bardzo zadowolony, duży wybór przeciętne ceny (oprócz ptaszników), bardzo dobre warunki dla zwierząt chociaż ptasznikom dodałbym jakiś korzeń lub roślinke. bardzo spodobał mi sie ten sklep jedynie kupujący mnie denerwowali, koleś oglądał ptaszniki i mówi że sobie kupi Lasidore parachybane, mówie mu że jeśli jest początkującym to niepolecam a on na to, no jestem ale sie wytresuje i bedzie ok. spojżałem na kolesia jak na jakiegoś downa. widziałem ładnego poechmei i wiele innych, jedyne czego brakowało to nazwy na terrariach bo nie wszystkie były podpisane, np tlikwa scynkowa nie była podpisan, i pare innych zwierzątek, ale ogólnie jest zachwycony dużym wyborem zwierząt. kupiłem jedynie 10 świerszczy w dodatku najtaniej chyba jakie widziałem bo za 40gr, oprocz tego były jeszcze szarańcze do kupienia za 1,50zł. Bardzo gorąco polecam ten sklep i obsługa miła chociaż niewiem czy fachowa bo pytałem sie tylko o cene żarówki:-) i znalazłem książke encyklopedia terrarystyki za 60zł
-
-
-
ja myśalełem że szarańcza jest mniejsza, cos ala konik polny, a to takie bydle:-) ale mój gekon chyba by niedał rady takiej szarańczy:-) jak coś to ptasznikom, ale ja urosną
-
mieszkam niedaleko platana więc jestem częstym bywalcem sklepu zoologicznego "Animals" sklep jest zajebisty obsługa jest miła i zawsze doradzi nawet jak sie pytasz o siatke do terarium to odrazu dzwonia po sklepach i się pytaja czy można tam dostać. Oby było coraz więcej takich sklepów życze sukcesów w dalszej działalności pozdro dla wszystkich
Uprawnienia umieszczania postów