Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Giełda w Krakowie

Mieszany widok

Giełda w Krakowie

Gdzie i kiedy sa w Krakowie lub okolicach i jak mozna wejsc na taka gielde prosze o szybkie informacje

albopilosek
    Guest

Re: Giełda w Krakowie

Jest Giełda zwierząt w Krakowie na ulicy BALICKIEJ [tam gdzie z weekendy elektroniczna a w tygodniu kwiatowa (nie pamietam w który dzień jest giełda zwierząt jak sobie przypomne to napisze)

to bardzo bym prosil w jakie dni sa kiedy jest najblizsza i ile kosztuje wstep???

Nie jestem pewny na sto procent kiedy na 90% we wtorek od 16:00 tak było jeszcze w lipcu bo wtedy tam ostatbio byłem. Jednak jezeli wybierasz się tam po jakies gady to za duzo ich tam wtedy nie widziałem parę węzy i leg. zielonych a cena za wstęp to 5zl. A jesli chodzi ci o sprzęt terrarystyczny to tylko terraria na szczęście na zew. budynku więc nie trzeba płacić za wstęp aby je kupićn czy p[ooglądać. Ja po pięciu minutach od wejścia pożałowałem kasy którą wydałem no i dość przykry widok stanowiły ptaki których było najwięcej a nie wyglądały na zbytnio zadbane.

mnie spotkalo to samo co ciebie darius.z tym ze ja jechalem ponad 120 km.choc tyle z tego mialem , ze zoo odwiedzilem pozdro.

dzieki bardzo a zna ktos dokladniejsze dni i godziny otwarcie w aktuaqlnych dniach

wtorki od 16, lecz naprawde beznadzieja i 5 zł za nic.pojedz to sam zobaczysz i tu moze skomentujesz.

Uprawnienia umieszczania postów