Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: warszawa

carinka
    Guest

warszawa

szukam godnego poleceniua sklepu z gadami w warszawie

Re: warszawa

hello! a co ciekawego masz zamiar sobie kupić Carinko? Jako godny polecenia przychodzi mi do głowy tylko "Smok" na ul. Ratuszowej 1/3 ( po lewej stronie od wejścia do zoo). Jest to malutki sklepik ale prowadzą go fachowcy znający się na rzeczy...Bywam tam czasami i z tego co widze to wszystkie zwierzaczki mimo małych terrariumków czują się świetnie - są żywotne, ruchliwe...Jedynym minusem tego sklepu może być dość wysoka cena zwierzaków...Ale przejdź się i zobacz... To nic nie kosztuje a możesz się przekonać na własne oczy...Porozmawiać z właścicielami, dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy...Serdecznie polecam...

manyack
    Guest

1. sklep zoologiczny w Geancie przy ul. Połczyńskiej
    2. "Anna Zoo" w Jankach
    3. sklep zoologiczny w Galerii Mokotow
    4. "kakadu" w centrum handlowym Targówek (Carefoure)
    To sa cztery sklepy, w ktorych mozna coś wybrac ciekawego.

xol
    Guest

Sklepu w Galerii Mokotów absolutnie nie polecam. Zdarzają się zwierzaki chore, zaniedbane. Znośny jest (chyba, chociaż dawno tam nie byłam) "Szrek" przy placu Szembeka.
    Chociaż tak naprawdę to do każdego warszawskiego sklepu mozna mieć zastrzeżenia...

www.exo-fauna.com

Warszawska hurtowania gadów.

Sklepu w Galerii Mokotów nie polecam. Jak zapytałem ich o modliszkę to sprzedawczyni zrobiła wielkie oczy i zapytała "co to?" odesłała mnie do kolegi , ten do drugiego a tamten do następnego i żaden z nch nie wiedział cóż to za stwór ta modliszka gwinejska i wreszcie ztwierdzili że czegoś takiego nie mają ehhhh dobra obsługa nie maco ;D

gwiazdka
    Guest

polecam "Anna ZOO"w Jankach.swietny sklepsa nawet kury

Tyle, ze "ciupinke" drogi, przynajmniej jesli chodzi o pajaki

Mozesz tez sie przejsc do sklepu na goclawiu, ulica fieldorfa 49

polecam shreka...przy placy szembeka!swietna obsluga...i w miare tanio!ostatnio kupowalem paczke swierszczy po 6 zl!!

Uprawnienia umieszczania postów