-
sklep w poznaniu
wiem ze w poznaniu jest M1 i tam jest sklep zoologiczny pozecie mi napisac jakie tam maja jaszczurki o jezdze do tego slkepu raz na miesiac wiec niedługo tam bede i zamiezamk upic tylko niepamietam jakiem tam sa jaszczurkiwiem z sa i jakiei mniejwiecej ceny
kontakt na gygy badz tu na forum 5306123
-
Re: sklep w poznaniu
witam
ja bede w sobote w M1 wiec moge zobaczyc co jest i jakie cenny jak chcesz....
-
dzienki po wiem ze w M1 gdzies jest sklep zoologiczny i nawet dobry wiec jak bys mugł to prosze
-
witam
sklep jest dosyc dobry ale troszku drogi, jest do kupienia kajman za 1190z. i gekony ale i waz mleczny , pyton krolewski i waz chinski i pajaki
-
ja w Poznaniu widziałem kilka pająków w Zoolandzie przy Dąbrowskiego. Wszystkie jak leci kosztowały 120 zł (o ile dobrze pamiętam - ale mogę się mylić). Ale zasługuje na uwagę fakt że ptaszniki były w doskonałej formie i wydaje mi się, że obsługa sklepu doskonale wie jak sobie z pająkami radzić i jak się z nimi obchodzić.
-
Sklep jest. Owszem, jest tam ladnie... Maja nawet pieski preriowe (argh!!!). Pyton krolewski trzymany w terra 40x40x40, tak samo p. skalny (!!!). A do tego zwierzaki tam choruja (jak np. jedna pseudokoralowka), maja robaki i inne ustrojstwa.
Natomiast jesli chodzi o nas, klientow, to tez brak slow. Nie wiem kim jest wlascicel tego sklepu, ale nie ma chyba pojecia o wolnym rynku. No bo powiedzcie, czy ktos z Was kupilby tam chociazby agame brodata za 500PLN, skoro gdzie indziej mozna dostac za 250???
Mam nadzieje, ze wlasciciel nie ma zadnych zbirow na utrzymaniu, bo szczerze NIE POLCEAM!!! tego sklepu.
-
hmm, w takim razie się myliłem. Żle oceniłem ten sklep ponieważ interesowały mnie w nim tylko pająki...
Dzięki za oświecenie...
-
Nie nie nie... Ja mowilem o sklepie w M1.
Sklep na Dabrowskiego jest... hmmm... nie jest taki zly jak ten z M1. Przynajmniej wg mnie.
-
ok. Wczoraj miałem okazję być w zoologu w M1 - Franowo (byłem tam pierwszy raz bo nie jestem z Poznania).
I faktycznie ręce opadają.
Ale najbardziej rozbawiła mnie cena b. smithi L3 - 98 zł. Co ciekawe a. metallica też L3 kosztowała tyle samo.
Ale najlepsza była wywieszka z nazwą pająka - ptasznik zielono - niebieski. Pytam się faceta co to za pająk a on do mnie że ptacznik zielono niebieski to ptasznik zielono niebieski. Tak się nazywa i już. W zasadzie ma jakąś tam nazwę łacińską ale nie wiadomo jak ją wymówić. (być może mu chodziło o haplopelmę lividum ale co tam - ptasznik zielono niebieski brzmi bardziej marketingowo).
Zastanawiam się czy ktoś tam kiedykolwiek kupił pająka. Cena nie zachęca.
-
HEHh no sklep w M1 t kąpletna porażka!!Sklep zooland na dąbrowskiego ostatnio po moich uwagach względem zwierząt terrarystycznych wyrobił się (jestem zaprzyjaźniony z tym sklepem) Sklep własnie niedawno dorobił się małych skorpionów (urodziły się 10 din temu) i małych szyszkowcow (urodzone 1 miesiąc temu) !!Pająki są i to sporo choć bywało więcej ceny do 120zł jak narazie!!Chociasz byl ptasznik białokolanowy za 320zł ale był większy od męskiej dłoni!!
Uprawnienia umieszczania postów