-
zoologi z egzotycznymi zwierzakami w Chorzowie
-
Re: zoologi z egzotycznymi zwierzakami w Chorzowie
Na pewno są zwierzęta w sklepie zooligicznym na ulicy równoległej do Wolności (włacicielem jest p. Masoń). Niestety zwierzęta tam nieżle kosztują. Ja moge taniej załatwić, a mieszkam w Świętochłowicach (rzut kamieniem od CHorzowa). Jakby co do daj info na moje gg.
-
Tak jak Mysza pisze sklep na Powstańców-ceny fakt drogo ale przynajmniej zwierzaki tam są trzymane w odpowiednich warunkach UV,temp,wilgotność i nie stłoczone po kilka gatunków w jednym terra
-
witam
Mysza mam pytanko mozesz zalatwic taniej swierszcze?? :-) bo w tych sklepach zoologicznych to chca mnie doprowadzic do bankructwa:-)
pozdrawiam
-
A po ile sa w waszych sklepach ?
-
witam
zadrogo:-) od 80gr do 1zł !! przy czym ja mam 2 lamparciki i jedza po 2 duze swierszcze dziennie! schodzą mi 4 swierszcze dziennie!!
pozdrawiam
-
Ja kupuje paczki 5zł od 15-30świerszczy albo 50gr szt jestem z Rudy Śl. na wirku jest b.dobry sklep niedaleko szkoły tam włąsnie kupuje po 50gr/szt
-
-
ja też kupuje po 50gr, ale ostatnio kupiłem 100szt za 15zł na forum
-
Umnie (w Poznaniu) są od 5gr za sztuke do 50gr za sztuke ,ale te za 5gr trzeba wziąść ich 100sztuk i w dodatku są to afrykańskie a domowe po 50gr w innym sklepie!!Ja hoduje sam niema to co swoje
--------------------------------------------------------------------------------
www.zooterrarium.prv.pl-terrarystyka to mój sposób na życie!
Uprawnienia umieszczania postów