Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Kora sie nadaje??

Kromms
    Guest

Kora sie nadaje??

Mam małe pytanko... Oglądałem sobie właśnie oferte z reala i zobaczyłem tam kore ozdobną 80l za 8.99zł .... Ona się nada dla gekona na podłoże?? widziałem że niektórzy trzymają je na korze... Aha jeżeli ktoś nie wie o jaką kore mi chodzi to prosiłbym o luknięcie na www.real.pl i tam w ofercie tygodnia ona jest chyba na 10-11 stronie jakos tak... Z góry dzięki.... Pozdrawiam

Kromms
    Guest

Re: Kora sie nadaje??

Małe sprostowanie ta kora jest na 18 stronie.....

gekon13
    Guest

wydaje mi się że powinienneś ją wyprażyć w piekarniku.Ale może jest pryskana jakikimiś środkami chemicznymi więc sie niech lepiej jakaś starsza i bardziej doświadczona osoba wypowie.

gekon13
    Guest

wydaje mi się że powinienneś ją wyprażyć w piekarniku.Ale może jest pryskana jakikimiś środkami chemicznymi więc sie niech lepiej jakaś starsza i bardziej doświadczona osoba wypowie.

gekon13
    Guest

sory że dwa razy sie wysłało ale za pierwszym razem pokazalo mi sie że nie było wysłane więc spróbowałem jeszcze raz.

kober
    Guest

Hej!
    Nie wiem jak lamparci to zniesie ale mój ojciec sypie (używając mnie) tą korę w ogrodzie i wierz mi - una coś śmierdzi ;-) powaga - nie wiem - może ją czymś pryskają ale jkoro jest wilgotna i leży nie gnijąc w markecie przez pól roku to chyba nie najlepiej nie? pozdrawiam

kober
    Guest

a jeszcze jedno - wydaje mi sie że kora w żóltych dużych workach (chyba firma Athena - nie jestem pewien) jest lepsza i kosztuje tyle samo

MareQ
    Guest

nie ryzykowałym dla paru złotych zdrowia/życia zwierzaka. Kupuj sprawdzone produkty, przeznaczone typowo do terrarii.

Kromms
    Guest

ok a moglibyście mi powiedziec ile musialbym kupić kilo chipsu kokosowego na pokrycie dna terrarium o wymiarach 90/50 ?? Pozdrawiam

misiekrzysiek12
    Guest

ja też bym na twoim miejscu kupił w zoologicznym jakąś korę przeznaczonom do tego a nie ryzykować i żeby zalać terrarium wystarczy chyba kupić jedną największą 10zł) i jedną średnią (5z)

Uprawnienia umieszczania postów