Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Faunabox dla gekona

MareQ
    Guest

Re: Faunabox dla gekona

jak nie masz kasy to nie kupuj. Uzbieraj pełną kwotę i dopiero wtedy działaj.

Amatorek
    Guest

misiekkrzysiek12 - ja kupiłem terrarium dla mojego gekona o wymiarach 60x40x30 , za 55 zł.....terra takich samych wymiarów i w tej samej cenie kupisz od chłopaka o nicku WIENIO.

MareQ
    Guest

dokładnie. Terraria z osb są bardzo tanie. A takie wymiary jak podał amatorek są odpowiednie dla lamparta. Darój sobie te faunaboxy, bo to sie poprostu nie nadaje na dłuższą męte.

misiekrzysiek12
    Guest

dobra mi chodziło że nie mam kasy ale jak będe miał to kupię terrarium a nie faunabox i dzięki za nick tego gościa zaraz go znajdę

Double
    Guest

o rany ty chyba te ceny z biofila wytrzasnales, ktory jest faktycznie drogi jesli chodzi o terraria - ale sluchaj, ja osobiscie kupilam terrarium 120-50-50 za 180zł i terra 100-40-40 ze szkła za 60zł! trzeba dobrze szukac a znajdziesz terra za prawdziwe grosze

misiekrzysiek12
    Guest

wy polecacie mi wymiary 60na40na30tak? bo ja rozmawiałem z takim gościem i on mówił że takie są za małe i polecał mi 80 na 40na40 to napiszcie mi jakie mam kupić

Sm0k3D
    Guest

Im wieksze tym lepsze, ale te co podali są dobre =]

Uprawnienia umieszczania postów