Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Zoolandia w Czestochowie.

Zoolandia w Czestochowie.

Witam

Wiecie moze kiedy ma byc otwarcie tego sklepu w Tesco ??? ( Osoby z Czestochowy :-) )

Dodi
    Guest

Re: Zoolandia w Czestochowie.

Z tego co wiem otwarcie max do tygodnia. napewno bedzie w nim

terrarystyka na wysokim poziomie !

Ooo ciekawe... trzeba bedzie zobaczyc... Ciekawe czy beda pajeczaki?
    No ale jesli w Tesco, to ja moge ceny "szczelac" w ciemno.

Witam

Bylem dzisiaj na otwarciu. Dodi "terrarystyka na wysokim poziomie"??? eh jak tam jest terrarystyka na wysokim poziomie to na niskim bedzie juz szlachtowanie zwierzat :/. Porady pana odnosnie hodowli kameleonow jemenskich to masakra !!!! Co wystarczy do hodowli jemenow ????
    1. Szklane terra o wymiarach 60 x 40 x 40 spokojnie wystarcza. ( terra typowa szklana puszka !!! )
    2. Zarowka
    3.Korzen
    Zadna filozofia nie ???
    Biedny jemen wedrowal caly dzien po calym sklepie u pana na rekach bo one tak lubia n/c.
    Co do cen, kameleon j. - 350 zl, szyszkowiec - 120 zl !!!! , legwan zielony ( malutki ) - 190 zl , tarczowiec - 250 zl ( jesli dobrze pamietam ) bylo jeszcze troche gadzin ( gekony, agamki brodate, boasek, pyton, waran stepowy, zolwiki ) ceny juz pozapominalem :/. Byly jeszcze: smithi ( zdrowo ponad 200 zl ), rosea ( ponad 100 zl chyba ) i imperatorek.
    Ale co do cen, jakie one sa naprawde moze okazac sie przy kasie. Kupuje myszke, na terra 4zl ( jak na Czestochowe to zdzierstwo [ moje zdanie ] ), podchodze do kasy a tu sie okazuje ze cena rosnie juz do 4,53 :/.
    Dobra styka tej "recenzji" ;-)

Dodi
    Guest

OK wpadnę tam w drodze do Łodzi.

..HaZE
    Guest

Heh...

Poczatki sa trudne.
    Odrobina wyrozumialosci...

Pozdrawiam!

--
    )::HaZE))

Żadnej wyrozumiałości...ja myślałem że w Auchan jest drogo. Zresztą jak można trzymać pięknego warana (z 80 cm) w terrarium niewiele dłuższym od niego i a szerokim tak że gad nie mógł sie obrócić. Jestem normalnie zawiedziony bo szykował sie fajny sklep. Jak dla mnie to sklep p. Przemka jest najlepszy w czewie- ten na przeciwko A-donk w bloku pod sezamem. Albo Pyton na północy. Mały ale sie znają i są w porządku ludzie.

Gdzie jest sklep pyton na północy??

Na przeciwko hali promenada na północy. To jest w bloku, jak popatrzysz na blok od strony hali to są drzwi i szyld "Pyton" sietny sklep chociaż szkoda że taki mały.

Witam

Tak jak pisal Yeter sklepik Pyton jest w szczycie bloku przy promenadzie. I Pyszczak i Pyton sa bardzo malymi sklepikami ale sa swietne, z wlascicielami mozna przegadac cale godziny, czasami szkoda wychodzic :P. Wiecej takich sklepow !!!!!

Uprawnienia umieszczania postów