Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Jakie podłoże

MareQ
    Guest

Re: Jakie podłoże

'siedzisz i gniejesz tam w tym twoim zadupiu ' - i ty mi powiesz że nie masz nic do polski? TY SZMATO PIERDOLONA!!! CHCIAŁBYS SIEDZIEĆ W TAKIM ZADUPIU JAK JA, kurwo niemyta, pierdolona szmato...

Boss14
    Guest

widzisz mareq nerwy cie juz poniosly nie a myslalem ze jestes mocniejszy ciecku

MareQ
    Guest

ciecku to sobie do ojca mów, towarzyszu niedorobiony. Żebyś tak zgnił w tych stanach

Boss14
    Guest

ej dobra dziadzia niechlastaj sie tak bo nudny jestes

Nazar
    Guest

Ty Amerykanska łajzo zeszmacona. Wymadrzasz sie tu nie wiem z jakiego powodu, obrazasz ludzi, ktorzy maja Ci pomagac. Masz stary odpie...lone w swojej głupiej pale, choc chyba Cie troche rozumiem, pewnie traktuja Cie jak szmate w tym "amerykanskim raju", wraz z cala rodzina jesteście zwyklymi zakompleksionymi pachołami stanowiacymi najnizsza grupe spoleczna

Tak wiec apeluje do kolegow, zebysmy poprostu "BOSA KUTOSA" zostawili w spokoju i zeby ktos zamkal ten watek

Kto tu jest moderatorem ze dopuszcza do czegos takiego??

MareQ
    Guest

KONIEC

wiesz nazar, masz racje. Boss14, widze że nie możesz sie popisać w rzeczywistości, bo jesteś zwykłym ROBOLEM więc starasz sie grać niewiadomo kogo tutaj, na forum. Jednak ludzie tutaj zaglądający nie przychodzą po to żeby innym nawtykać. Poczytaj inne posty, wszystko jest kulturalnie załatwiane, nikt sie przy niczym nie upiera, bo nikt nie jest nieomylny. Nie wiem jak dla innych, którzy czytali ten wątek, ale dla mnie jesteś zerem, i z mojej strony już żadnej pomocy nie otrzymasz. Jakby każdy był taki jak Ty to to forum przestało by istnieć. Dla mnie nie istniejesz chłopaczku. Nie trać już czasu na pisanie jakiś tutaj komentarzy, bo, mam nadzieje, że już nikt Ci nie odpisze, chociażbyś nie wiem jak bardzo na wszystkich najeżdżał. Tutaj są ludzie na poziomie, dla wyrzutków nie ma tutaj miejsca. I nie pisz że sie unosiłem przedtem, bo są pewne granice. Komukolwiek byś tak nawrzucał, zareagowałby tak samo.
    Jednocześnie pragnę wyrazić głębokie ubolewanie że ludzie tacy jak Ty kształtują wizerunek polaka za granicami naszego kraju. Potem sie dziwimy czemu nas nigdzie nie szanują... Ale trudno żeby tak było skoro reprezentuje nas ta chyba najniższa warstwa społeczna, do której z całą pewnością zaliczasz sie również Ty. Więc proponuje CI oszczędź sobie i polakom wstydu i wracaj tam, skąd przyjechałeś. Dziękuje za uwage, już sie nie wypowiadam, chyba że Boss mnie wkurzy niemiłosiernie.

Nook
    Guest

Re: KONIEC

niech sobie poszuka innego forum bo tutaj nie ma już na niego miejsca

Uprawnienia umieszczania postów