-
MOZE SMIESZNE ALE WAZNE :P
jest taki problem..... chcem sobie kupic geka lamparciego i jest looz jakos mamcie przegiolem (sam nie wiem jak) ale widze problem przeciez geki zywia sie swierszczami looz jakos je tak ulokuje ze ich mamusia nie zobaczy :P ale czy one ne robia halasu???? bo jak jest sie w lecie na lace to caly czas tylko swierszcze nadaja a jak to moja mama uslyszy to bede musial sie na ta lake z gekiem wyprowadzic :]
-
Re: MOZE SMIESZNE ALE WAZNE :P
witaj
no slychac je!! jak kiedys kupilem swierszcze to mnie w nocy budzily:-) ale mozesz kupic sobie jakas jaszczureczke roślinożerną (mamcie nie uslyszy nic:-))!!
pozdrawiam
-
a znasz jakies bo ja to sie konkretnie tylko na lamparciego napalilem i tylko o nim czytam aha i czy nie ma sposobu zeby te male dziady byly cicho??
-
czesc
u świerszczy "grają" tylko dorosłe smace, wiec jęśli qpisz świerszcze i takowe będą w paczce to dajesz je jako pierwsze chcociaż ja nie pamiętam kiedy ostatnio mialem w paczce dorosle samce (moze z pół roku temu)
-
a to idzie jakos rozroznic jak sa dorosle???? czy wszystkie wygladaja tak samo tyle ze jedne sa wieksze a drugie mniejsze??
-
dorosłe świerszcze napewno odróżnisz od mlodych :P a jeżeli chces odróżnić samce od samic to te drugie posiadają pokładełka :]
-
pokladelko a coz to nowa bron nuklearna?? :P a i jeszcze jedno przy okazji :] co to sa promieniki ???? i jak utrzymac stala temp w terra???????????
-
mozesz samcom poucinac skrzydeka to napewno pomoze
-
pokładełko to takie "cuś" czym samica składa jaj ) wygląda to jakby cos cienkiego i długiego wystawalo jej z ...... :P
-
Uprawnienia umieszczania postów