Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: MOZE SMIESZNE ALE WAZNE :P

Mieszany widok

QBEUSZ
    Guest

MOZE SMIESZNE ALE WAZNE :P

jest taki problem..... chcem sobie kupic geka lamparciego i jest looz jakos mamcie przegiolem (sam nie wiem jak) ale widze problem przeciez geki zywia sie swierszczami looz jakos je tak ulokuje ze ich mamusia nie zobaczy :P ale czy one ne robia halasu???? bo jak jest sie w lecie na lace to caly czas tylko swierszcze nadaja a jak to moja mama uslyszy to bede musial sie na ta lake z gekiem wyprowadzic :]

manter
    Guest

Re: MOZE SMIESZNE ALE WAZNE :P

witaj
    no slychac je!! jak kiedys kupilem swierszcze to mnie w nocy budzily:-) ale mozesz kupic sobie jakas jaszczureczke roślinożerną (mamcie nie uslyszy nic:-))!!
    pozdrawiam

QBEUSZ
    Guest

a znasz jakies bo ja to sie konkretnie tylko na lamparciego napalilem i tylko o nim czytam aha i czy nie ma sposobu zeby te male dziady byly cicho??

PaWeL^
    Guest

czesc

u świerszczy "grają" tylko dorosłe smace, wiec jęśli qpisz świerszcze i takowe będą w paczce to dajesz je jako pierwsze chcociaż ja nie pamiętam kiedy ostatnio mialem w paczce dorosle samce (moze z pół roku temu)

QBEUSZ
    Guest

a to idzie jakos rozroznic jak sa dorosle???? czy wszystkie wygladaja tak samo tyle ze jedne sa wieksze a drugie mniejsze??

PaWeL^
    Guest

dorosłe świerszcze napewno odróżnisz od mlodych :P a jeżeli chces odróżnić samce od samic to te drugie posiadają pokładełka :]

QBEUSZ
    Guest

pokladelko a coz to nowa bron nuklearna?? :P a i jeszcze jedno przy okazji :] co to sa promieniki ???? i jak utrzymac stala temp w terra???????????

pablo83vip
    Guest

mozesz samcom poucinac skrzydeka to napewno pomoze

PaWeL^
    Guest

pokładełko to takie "cuś" czym samica składa jaj ) wygląda to jakby cos cienkiego i długiego wystawalo jej z ...... :P

ziomalka_puma
    Guest

Heh ja musialam chyba 2 miesiące namawiac moją mam na lamparta głównie przez świerszcze bo moja mamuśka sie strasznie ich boi :P wreszcie sie zgdodzila i w ten wtorek będe miała geka a co do świerszczy może ktoś mi powie jakiś taki najbezpieczniejszy sposób co zrobić zeby nie uciekly? bo moja mam poweidziala że jak chociaż jednego zobaczy to mnie wyrzuci razem z tą jaszczurką :P

Uprawnienia umieszczania postów