Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: głodówka czy coś innego?

MareQ
    Guest

głodówka czy coś innego?

Pisze tego posta bo sie zaczynam troche martwić... Ostatnio gekon coś wogóle nie chce jeść... Nawet nie ostatnio, to trwa już z miesiąc. Troche mnie to niepokoi. Przez ten miesiąc zjadł może 4 świerszcze. Co o tym myślicie? Mieliście kiedyś już takie przypadki?

Double
    Guest

Re: głodówka czy coś innego?

czesc marku z moim agamkiem bylo to samo, tyle ze on praktycznie jadl po 5 swierszczy na tydzien w okresie listopad-styczen. ostatnio jak ruszyl, potrafi zjesc do 60 swierszczy tyofdniowo plus warzywa i owoce. o ile twoj gek nie jest zapchany i zachowuje sie normalnie, mysle ze nie powinienes sie martwic. sama przezywalam cos takiego i wpadalam w panike, a teraz moj zwierzak jest przykladem zdrowia moze to przez to wiosenne przemeczenie? :P

PaWeL^
    Guest

czesc

MareQ mój gekon podobnie jak Twoj nie chce jesc od ponad miesiąca , ale myśle, ze nic mu nie będzie jest bardzo aktywny nawet za dnia :] podaje mu witaminki a jeżeli juz cos zje to wypróżnia się bez problemu ))

MareQ
    Guest

uspokoiliście mnie zdziebko PaWeL^, chyba te typy tak mają

PaWeL^
    Guest

całkiem możliwe :P

Skalisz
    Guest

Dzięki że odpowiedziałeś na moje. Uważam że jeśli nie chudnie to nie ma obaw

Uprawnienia umieszczania postów