-
Biofil sprostowanie cd
Witam ponownie,
felsumy jednak nie wyleczono do konca w Wa-wie i Sulek z Biofilu zoferowal sie ze sie nia zajmie. Jest u niego juz 2 tygodnie i z tego co widzialam Sulek bardzo sie o nia troszczy i czesto sprawdza stan jej zdrowia. Wyratowal mnie z opresji bo kiedy byl nawrot choroby bylam na wakacjach w gorach. Najpierw gad mial byc tam tylko 2 tygodnie ale Sulek zaproponawal mi ze zajmie sie nia az do wyleczenia i zaproponowal inna w zamian. Mam nadzieje ze moja felsumka wyzdrowieje choc to moze potrwac dosc dlugo bo jest uparta i nie jest latwo ja leczyc. Od Sulka dostane samczyka w zamian za ta co zdechla, kupie do niego samiczke (juz na mnie czeka), i odbiore te moja i jak wyzdrowieje kupie jej nowy domek a w przyszlosci towarzysza, tylko upewnie sie przez dluzszy czas czy na pewno jest juz calkiem zdrowa. Czaka mnie jeszcze tylko ponowna dezynfekcja starego terra co, ze wzgledu na jego wielkosc, nie jest takie latwe.
Pewnie jeszcze kupie w Biofilu gekony lamparcie ale to dopiero w przyszlym roku.
Dziekuje Sulkowi za pomoc i zaangazowanie, kazdemu zycze podobnej pomocy.
Uprawnienia umieszczania postów