-
bedzie ok?
Witam.
Wiem ze tem glodowki byl poruszany niejednokrotnie, ale prosze o rade....
Mianowicie do tej pory nie mialem zadnych problemow z gekiem tak wiec nie poruszalem zadnych tem na forum. Do czasu az stracil apetyt i nieznacznie schudl. Nie je moze juz od tygodnia moze troche dluzej. Wczesniej karmilem go z pensety
a od czasu jak nie ma apetytu wrzucam mu swierszcze wolno zeby sam zlapal. Ostatnio troche zmienilem terra poniewaz swierszcze chowaly sie pod kamienie i gek nie mial szans. Ale nawet teraz jak nie maja sie gdzie ukryc rano lapie wszystkie sam....heh (podobnie jak przed chwila) Kupek to juz nie ma od 4 dni
Dodam jeszcze ze gek jest mlody ma ok 15 cm, jest u mnie ponad miesiac, war ma dobre...tylko ten apetyt
Wszelkie slowa otuchy ("bedzie ok" itd) mile widziane hehehe
pozdrawiam
-
-
Re: bedzie ok?
No to troche mnie uspokoiles... tylko troche mnie niepokoi ten chudziutki ogon (moze brak apetytu jest wynikiem stresu bo ostatnio jakos sie dziwnie zachowuje, nie wylazi z kryjowki a i pewnie w nocy za bardzo sie nie forsuje heh...ale w zasadzie to niby z jakiego powodu mailby sie stresowac?...sam nie wiem)
aha i jeszcze jedno jak to jest z temi wit jak je mam mu podawac skoro nie chce nie jest zainteresowany jedzeniem?
dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
-
Gekon zapadł w hibernacje miał przez jakiś czas zimno w terra (chyba) teraz nie będzie nic jadł bardzo długo ja miałem tak ostatnio i poszedłem biofila i sułek dał mi jakieś chyba witaminy żeby gek pił i narazie nic ale karmiłem go na siłe bo by jeszcze zdechł był barzdo chudy i słaby mój jest troche większy 20 cm
-
Nie to chyba nie jest przyczyna, tem ma dobra w dzien 29-30 a w nocy 23-24
no coz jakos to bedzie....ale dol
dzieki
Uprawnienia umieszczania postów