srerun? buhahahaha fajne, niestać cię na nic lepszego ??? PERUN to prasłowiański bóg ( w zawodówce nie uczyli? ) tępy cierpiący na debilizm prostaku, który w niepojęty sposób dla ludzkości nauczył sie pisać !!! 2 alternatywy hehehe coraz bardziej sie pgrążasz! Alternatywa moze być tylko jedna ( odsyłam do słownika wyrazów obcych ) Dalej jestem przekonany o słuszności mojej pierwszej oceny - jesteś zwykłym cwaniaczkiem siedzącym albo przy kompie albo przed lustrem wyciskając sobie syfy !!! No jak na kogos kto od 4 miesięcy zajmuje się terrarystyką to masz w pełni uzasadnione prawo udzielać porad co do budowy terrariów ( sam nie jestem znawcą-no ale bez przesady) Jeśli nie wiedziałeś "że płyty wiórowe są ok" to po co w ogóle wyskrobałeś te kilka zdań (nieszkoda ci bylo kilku godzin na składanie literek? ) Przepraszam bardzo ludzi którzy czują się zniesmaczeni tą....hmm "potyczką słowną", u niektórych na wyjątkowo niskim poziomie W jednej kwestii z jeyem jajem czy jak mu tam sie zagdzam, że to forum nie jest od tego by się "obrażać", lub delikatniej "wymieniać poglądy" na temat samych siebie Kończąc oświadczam więc, że to ostani z mojej strony taki wywód. AH, OH, O-jej (jey) zapomniałem wszystkich pozdrowić. Pozdrawiam!