Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: COLISA - solidna firma ?????

Mieszany widok

kafka
    Guest

COLISA - solidna firma ?????

Bardzo prosze o opinie o firmie COLISA. Czy ktos cos tam kupowal ? Zamowilem 18.09.2003 zarowki, lampe UV i kabel grzejny, zamowienie zostalo potwierdzone mailem i ...... dalej cisza, probowalem sie dodzwonic 29.09 w piatek, ale nikt nie odbieral zadnego z dwoch telefonow, nagralem sie na oba i ..... oczywiscie nic. Prosze w miare szybko o opinie, bo nie wiem, czy mam zamawiac gdzie indziej czy czekac (w tej chwili moje szyszkowce maja w terrarium cieplo, ale brakuje UVB!). Pozdrawiam

Re: COLISA - solidna firma ?????

Hmmm

Zamowiles 18.09? No coz, witamy pana z przyszlosci. Jak tam mecze Polakow z Lotwa i Szwecja?

kafka
    Guest

zamowilem 18.08 , natomiast nie bardzo lubie gosci, ktorzy nie potrafia pomoc, a sie wypowiadaja, cynizm drogi Sojkasie, jest bronia ludzi slabych i mieczakow. Czekam na pomoc.
    Pozdrawiam

Hmmm
    Sprawdz co to jest cynizm, a potem przypasuj to do mojej wypowiedzi. Jesli wyjdzie Ci, ze bylem cyniczny, coz miales zla definicje :>

BTW wedlug mnie to wolanie o pomoc, zamiast samodzielnego rozwiazania sprawy jest cecha slabych ludzi.

kafka
    Guest

Sojkas, to byl cynizm, pomylka byla oczywista, wykorzystywanie jej w ten sposob bylo cyniczne. Po drugie jesli nie umiesz pomoc, to po kiego sie odzywasz ? Po trzecie po to jest to forum, zeby pozbierac troszke opinii, jesli tego nie rozumieszz to nie wiem po co tu jestes ? Dla pyskowek takich jak ta ? Moim zdaniem jest to objaw niedorozwoju uczuciowego, pewnie jak byles maly to wyrywales muchom skrzydelka, albo przywiazywales kotom puszki do ogona ? A moze brakowalo ciepla w domu rodzinnym ? Coz w kadym przypadku tylko wspolczuc. Jesli nie potrafisz wypowiedziec sie w temacie ktory jest na poczatku watku, nie zawracaj mi glowy, ok ? Nie mam czasu na utarczki z .... no, starczy, mam nadzieje, ze nastepnym razem bedziemy potrafili sobie pomoc, zamiast sie klocic.
    Pozdrawiam

nie wiem ile szyszkowiec może przeżyć bez UVB ale chyba niepotrzebnie panikujesz.

P.

kafka
    Guest

Nie chce byc zle zrozumiany, wiem ze szyszkowcom nic sie nie stanie przez 2 tygodnie. Po prostu nie lubie tracic czasu.

bez obawy. ja zamawiałem niedawno u nich 2 żarówki i było wszystko ok. kontaktowałem się tylko przez e-mail i było spoko. bądź cierpliwy. może poczta polska nawaliła, a to się zdarza niestety dość często

Cześć ja zamawiałem u nich plakaty terrarystyczne i doszły po miesiącu bo nie mieli ich na stanie i sprowadzili je z Niemiec.

Milo ogladac wiedze w strzepkach, zabawne...

EOT

Uprawnienia umieszczania postów