Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: COLISA - solidna firma ?????

Re: COLISA - solidna firma ?????

Zamawiałem kiedyś u nich oprawę do swietlówki.
    Po TRZECH TYGODNIACH od potwierdzenia zamówienia upomniałem się o nią.
    Odpowiedziano mi, że towaru nie mają w magazynie i ściągają, że ktoś pomylił listy przewozowe i wysłał nie tam , gdzie trzeba i takie tam różne tłumaczenia... I że przepraszają. I jak tylko będa mieli, to od razu wyślą...
    Szkoda tylko, że to ja musiałem pytać, co z moim zamówieniem. Powinni od razu poinformować, że realizacja zamówienia będzie trwać dłużej.
    A tak straciłem trzy tygodnie...
    Są firmy wysyłkowe, które realizują zamówienia w DWA - TRZY DNI !!!

kafka
    Guest

Powinienem napisac jak sie skonczylo. Hmm dodzwonilem sie 1 wrzesnia wieczorem. Pan mnie przeprosil, stwierdzil, ze nie mieli tego co zamowilem. Wobec tego zamowilem zarowi i swietlowki innej firmy, dzisiaj doszlo (choc nie wszystko ;( ). Tyle faktow. Co do moich przemyslen, to uwazam, ze jednak jak sie zamowienie przyjmuje, a potem potwierdza, to powinno sie powiadomic klienta, ze nie ma czegos na skladzie, zapytac czy chce cos innego, jesli nie, to przeprosic i nie zawracac glowy. Mam nadzieje, ze innym sie to nie przytrafi.
    Pozdrawiam.

ja nie mam najmniejszych zastrzezen co do dzialalnosci tej firmy zamawialem swietlowke do roslin owadozernych i doszla swietnei zapakowana

Kunoichi
    Guest

aja zamowilam 3 rzeczy przedwczoraj i doszly dzisiaj

Zamawialiśmy tam kiedyś świetlówki i przyszły po jakimś niesamowicie długim okresie i już ich nie przyjęliśmy, bo dawno zdążyliśmy kupić w innym sklepie...

COLISA??!!!!MAJĄ DROGO JAK **** NA CHOLERE ZAMAWIACIE U NICH?WLOKNO KOKOSOWE-8,90 HAHA DROGO JAK ****, JA MAM U PRODUCENTA ZA 4 ZETA!POPIERDOLIŁO ICH!!!A O INNYCH ŻECZACH NIE WSPOMNE.

musze sie zgodzić z moim przedmówcą

dr Robert
    Guest

Repti Glo 8.0, 60 cm w Colisie 59 zł, we Wrocławiu w sklepie w Galerii Dominikańskiej 70 zł. Tak, że nie wszystko jest droższe. Oczywiście jak dojdą koszty transportu wyjdzie na to samo, ale przy większym zakupie opłaca się.

Uprawnienia umieszczania postów