Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Wilgotność tera dla Gekona Lampardziego

black_jack
    Guest

Wilgotność tera dla Gekona Lampardziego

Mam pytanko : Gekon Lampardzi potrzebuje wilgotności ok. 40 % - Czy może mi ktoś powiedzieć ile mniej więcej trzeba spryskać terra dziennie dla takiej wilgotności???

farmer
    Guest

Re: Wilgotność tera dla Gekona Lampardziego

ja mam w mieszkaniu ok. 55% wilgotnosci... ale w terra mam ok 45 % (mam miseczke z woda 5x10) i w takim razie nie spryskuje terra... chyba ze ma wielinke to wieczorkiem lekko... ale ty mozesz miec inne parametry... wiec mysle jak bys wieczorkiem leciutko spryskal nic sie nie stanie

black_jack
    Guest

A ranu lub w dzień nie musze spryskiwać???

MataManX
    Guest

ja bym ci radził kupić geka lamparciego a nie lampardziego

black_jack
    Guest

HA HA HA bardzo śmieszne

już nawet nie można błędu ortograficznego zrobić

MataManX
    Guest

Re: HA HA HA bardzo śmieszne

ale ty go powtarzasz we wszystkich swoich postach bez przesady chcesz zwierze hodować a nie wiesz nawet jak się poprawnie nazywa

Ghost
    Guest

ja spryskuje codzienie wieczorem... wydaje mi sie ze gekon juz sie do tego przyzwyczaił bo po spryskaniu wychodzi z kryjowki:P

black_jack
    Guest

Może i nie umiem poprawnie napisać nazwy, ale chociaz chce się dowiedzieć o zwierzeciu, które zamieżam kupic i zrobić konkretne terrarium, a nie jak niektórzy nic o nim nie wiedząć i nie mająć gotowego terrarium kupują, a później nie wiedzą co z nim zrobić...

worm
    Guest

black_jack'u nie denerwuj sie tak, po prostu MataManX zauwazyl, ze nie znasz poprawnej nazwy Gekona Lamparciego i po prostu Ci ja podal zebys juz sie nie mylil.

I tak wszyscy wiedza, ze kazde pytania pojawiajace sie na tym forum, pojawiaja sie dla dobra zwierzat

>>>worm<<<

snakee
    Guest

ja tam uważam że lambardzim nie trzeba spryskiwać terra jedynie w czasie wylinki

Uprawnienia umieszczania postów