-
Wilgotność tera dla Gekona Lampardziego
Mam pytanko : Gekon Lampardzi potrzebuje wilgotności ok. 40 % - Czy może mi ktoś powiedzieć ile mniej więcej trzeba spryskać terra dziennie dla takiej wilgotności???
-
Re: Wilgotność tera dla Gekona Lampardziego
ja mam w mieszkaniu ok. 55% wilgotnosci... ale w terra mam ok 45 % (mam miseczke z woda 5x10) i w takim razie nie spryskuje terra... chyba ze ma wielinke to wieczorkiem lekko... ale ty mozesz miec inne parametry... wiec mysle jak bys wieczorkiem leciutko spryskal nic sie nie stanie
-
A ranu lub w dzień nie musze spryskiwać???
-
ja bym ci radził kupić geka lamparciego a nie lampardziego
-
HA HA HA bardzo śmieszne
już nawet nie można błędu ortograficznego zrobić
-
Re: HA HA HA bardzo śmieszne
ale ty go powtarzasz we wszystkich swoich postach bez przesady chcesz zwierze hodować a nie wiesz nawet jak się poprawnie nazywa
-
ja spryskuje codzienie wieczorem... wydaje mi sie ze gekon juz sie do tego przyzwyczaił bo po spryskaniu wychodzi z kryjowki:P
-
Może i nie umiem poprawnie napisać nazwy, ale chociaz chce się dowiedzieć o zwierzeciu, które zamieżam kupic i zrobić konkretne terrarium, a nie jak niektórzy nic o nim nie wiedząć i nie mająć gotowego terrarium kupują, a później nie wiedzą co z nim zrobić...
-
black_jack'u nie denerwuj sie tak, po prostu MataManX zauwazyl, ze nie znasz poprawnej nazwy Gekona Lamparciego i po prostu Ci ja podal zebys juz sie nie mylil.
I tak wszyscy wiedza, ze kazde pytania pojawiajace sie na tym forum, pojawiaja sie dla dobra zwierzat
>>>worm<<<
-
ja tam uważam że lambardzim nie trzeba spryskiwać terra jedynie w czasie wylinki
Uprawnienia umieszczania postów