Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Wilgotność tera dla Gekona Lampardziego

worm
    Guest

Re: Wilgotność tera dla Gekona Lampardziego

nie no, nie badzcie zlosliwi :-)

>>>worm<<<

black_jack
    Guest

właśnie :P

black_jack
    Guest

Mam dopiero 13 lat i sie ucze, a wy macie po 20-25. Jak bede w waszym wieku to tez sie bede na terrarystyce dobrze znał :P

snakee
    Guest

spoko nikt sie nie nasmiewa napisałem tak bo mi sie spodobało a nie dlatego zeby sie z ciebie nabijac tesz mam dopiero 15 lat nie jestes sam.

Kunoichi
    Guest

Re: HA HA HA bardzo śmieszne

nowlasnie apropo gramatyki, czy jesli ktos napisal lampardzieko aja w polu szukaj wpisze lamparciego i znajdzie mi tylko to z lamparcim? czy tesz lampardzim ?........bo moze ktos napisac wazna informacje i dostawic jedna niepasujaca literke i juz ja tego nieprzeczytam ......

manter
    Guest

a ja na to: Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu :-) wiec o co chodzi!! wszyscy wiedze ze black_jack mowi o lamparciku!!

MataManX
    Guest

Re: HA HA HA bardzo śmieszne

nie znajdzie wyszukiwarka jak szuka to okręślonej sekwencji i jej całej jeśli byś wpisał lampa to by ci znalazło lampardzi ale jak byś wpisał lamparci to nie znajdzie wyszukiwarki nie szukają haseł podobnych tylko identycznych

worm
    Guest

nic dodac, nic ujac :-)

>>>worm<<<

jey
    Guest

dobre to )))))))))

black_jack
    Guest

Ale teraz związane z tematem : Jak będę spryskiwał lekko terra wieczorem to wystarczy, tak???

Uprawnienia umieszczania postów