-
Re: Wilgotność tera dla Gekona Lampardziego
nie no, nie badzcie zlosliwi :-)
>>>worm<<<
-
-
Mam dopiero 13 lat i sie ucze, a wy macie po 20-25. Jak bede w waszym wieku to tez sie bede na terrarystyce dobrze znał :P
-
spoko nikt sie nie nasmiewa napisałem tak bo mi sie spodobało a nie dlatego zeby sie z ciebie nabijac tesz mam dopiero 15 lat nie jestes sam.
-
Re: HA HA HA bardzo śmieszne
nowlasnie apropo gramatyki, czy jesli ktos napisal lampardzieko aja w polu szukaj wpisze lamparciego i znajdzie mi tylko to z lamparcim? czy tesz lampardzim ?........bo moze ktos napisac wazna informacje i dostawic jedna niepasujaca literke i juz ja tego nieprzeczytam ......
-
a ja na to: Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu :-) wiec o co chodzi!! wszyscy wiedze ze black_jack mowi o lamparciku!!
-
Re: HA HA HA bardzo śmieszne
nie znajdzie wyszukiwarka jak szuka to okręślonej sekwencji i jej całej jeśli byś wpisał lampa to by ci znalazło lampardzi ale jak byś wpisał lamparci to nie znajdzie wyszukiwarki nie szukają haseł podobnych tylko identycznych
-
nic dodac, nic ujac :-)
>>>worm<<<
-
dobre to )))))))))
-
Ale teraz związane z tematem : Jak będę spryskiwał lekko terra wieczorem to wystarczy, tak???
Uprawnienia umieszczania postów