Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: ile gekow?

Mieszany widok

Ilidan
    Guest

ile gekow?

mam terra 90 dlugosci 55 szeroksoci i 60 wysokosci mam dwa iel jeszcze ewentuslnie moge miec??

Nook
    Guest

Re: ile gekow?

jeszcze mozesz miec z 4-5 sztuk doroslych, pod warunkiem że zrobisz im odpowiednio dużo kryjówek.
    Z tego co pamiętam miałem kiedyś 6 sztuk przez pewien okres czasu i nie było żadnych bójek

Hari
    Guest

To spore terrarium. Wszystko zalezy jeszcze od tego jak je urządzisz (jakies piętra, kryjowki, pólki itp.) Mozesz tam miec kilka sztuk. Po prostu zobaczysz czy jest ciasno czy nie.

ladyone
    Guest

a ja mam terra wielkości 100/70/50 czy można w tak dużym trzymać więcej niż jednego samczyka?

jey
    Guest

nie w tera dlugosci 90 mozna miec ponad 4 ale jak masz dlugosc 100 to moze byc tylko jedem bedziesz musial uciąc hahahaha

koksik
    Guest

jey zle zrozumiales, ladyone chodzilo o to czy moze miec wiecej samcow niz jednego (chyba ) odpowiedz brzmi nie, po co chce miec wiecej samcow, jeden ci nie starcza

PaWeL^
    Guest

Jey chyba źle zrozumiałes Ladyone (przynajmniej ja to tak postrzegam), moim zdaniem Ladyone pyta czy w takim terra moze miec więcej niz jednego samca, a jak wiadomo samce prowadzą między sobą walki, więc myślę, ze lepiej hodowac jednego samca i pare samic )

PaWeL^
    Guest

hue hue heu Koksik mnie uprzedził o 2 min :] :P

jey
    Guest

RZECZYWISCIE ZLE PRZECZYTALEM PRZEPRASZAM CIE LADYONE

Uprawnienia umieszczania postów