Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: świerszcze są straszne!

PaWeL^
    Guest

Re: świerszcze są straszne!

czesc

ja biore je do łapy ) ani razu nie spotkałem sie z tym, aby świerszcz ugryzł mnie/ zadnego zaprzyjaźnionego terrarystę
    Bazia8 - napisalaś, ze gekon siedzi w kącie, mam nadzieje, ze ma kryjówki ???

EKOLOGRP
    Guest

Obawiam sie gekon boi sie bardzie Ciebie niż Ty świerszczy. Także spokojnie i bez paniki.

A szczypanie to nie gryzienie.

Pozdrawiam
    EKOLOG

Hari
    Guest

Niezle sie usmialem czytając te wypowiedzi. Czasami jak mi brakuje rąk, np. do otworzenia pudelka z modliszką czy pająkiem, a nie chce mi sie łapc swierszcza ponownie, to przytrzymuje go ustami. )

maciekm
    Guest

Nie ma się czego bać przecież przed kupnem wiedziałaś chyba czym się gekon żywi jak się tak boisz to sprzedaj gekona i kup sobie chomika

koleś
    Guest

Jey: o jaki ci gatunek chodzi mówiąc "małe białe" bo nie znam podobnego??
    świerszcze potrafią gryźć (w końcu mają aparat gębowy typu gryzącego) i radze ci spróbować włożyć mokrą ręke do akwa pełnego ś. śródziemnomorskich na przykład i się przekonasz czy gryzą

jey
    Guest

koleś mialem na myśli świerszcze bananowe ale z tego co widzialem to wszystkie poza srodziemnomorskimi sa milutkie

jey
    Guest

koleś napisał(a):
    > Jey: o jaki ci gatunek chodzi mówiąc "małe białe" bo nie znam
    > podobnego??

hahaha ja patrzac na gekona jak je wcina sam nabieram apetytu na nie
    koleś mialem na myśli świerszcze bananowe ale z tego co widzialem to wszystkie poza srodziemnomorskimi sa milutkie

koksik
    Guest

swierszcze to nie gadziny hehe

Buch0
    Guest

Ja osobiscie Siwerszczyki lubie i nie brzydze sie ich sa takie sympatyczne ze niekiedy az szkoda mi ich podawac na pozarcie moim szyszka Ale podaje je penseta gdyz tak mi sie je lepiej lapie, palcami latfiej je zgniesc a penseta lapie delikatnie za tułów obok nozek i juz
    Ale raz uciekly mi 2 Dobze ze Mama je lubi:P Ale zato ojciec jak jes zobaczyl to myslalem ze mnie wywali razem z nimi z domq

Pozdrawiam

rdza
    Guest

Zwyrol! )))))))

Uprawnienia umieszczania postów