Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Terra - terror

SoNiA BlaDe
    Guest

Terra - terror

Elo wszytskim. To co widzialam w pewnym zoologicznym mnie zszokowalo. Raz bylam jakis miesiac temu a ostatnio bylam kilka dni do tylu. Miesiac temu widzialam 2 geki lamparcie dorosle trzymane w jednym terra o wielkosci ( mniej wiecej ) 25dł/20szer/20wys ( bylo cholernie male ). Zdziwilo mnie to i to bradzo. Przyjechalam miesiac pozniej patrze a te geki dalej w tym terra. Mowie facetowi ze te terra jest fest za male jak na 2 dorosle osobniki, i powiedzialam mu zeby skombinowal wieksze. On powiedzial ze narazie takie wystarczy. :| Ja nie wiem ale zeby miesiac chocby trzymac te geki w tak malym terra... Zero swobody ruchu...

koksik
    Guest

Re: Terra - terror

Mowie facetowi ze te terra jest fest za male jak na 2 dorosle osobniki
    sonia te terra jest za male nawet dla jednego i to niedoroslego gekona, a co mowic od dwoch:]

PaWeL^
    Guest

czesc

SoNiA BlaDe a w jakim bylas sklepie dokładnie ??

SoNiA BlaDe
    Guest

Na Bytomiu taki maly sklepik ale terra to byl obłęd :|

EKOLOGRP
    Guest

Widze, że takich gości jest troche, może zrobić jakieś info na www o najgorszych sklepach zoologicznych w Polsce. W Legnicy też jest taki sklepik i we Wrocłaiu podobno. Moze ktoś się później zainteresuje taką listą złych sklepów zoologicznych w Polsce.

Pozdrawiam
    EKOLOG

PaWeL^
    Guest

Soniu Blade moze sklep "Flora & Fauna" ? mieli tam legwany zielone na piachu ? pytona królewskiego, któremu nie sprzątano od paru miesięcy ? kameleona i gekony karmione mącznikami ??

SoNiA BlaDe
    Guest

Pawel Trafiles idealnie :] To ten sklep mimo ze na jego nazwe nie patrzalam.

Amatorek
    Guest

Ja do byle jakiego sklepu wejde i popatrze na jakąś biedna gadzinke to widze jednego swierszcza i miske mączniaków......

Amatorek
    Guest

to znaczy nie widze maczniakow i swierszcza zamiast gadzinki tylko na pokarm dla tej gadzinki sa same maczniaki...

Uprawnienia umieszczania postów