-
ściana
czy gekon lamparci potrfafi wspinac sie po piaskowcu. wiem, że te geki wogóle mało chodzą po ścianach, ale czasem jednak im sie chce. no i nie wiem czy moge ściany wykleic odłamkami piaskowca?
-
Re: ściana
Możesz chyba do Sciany przylepic wszystko,kamienie,lupki jakies.półki skalne.Ja chyba przykleje to tylnej sciany styropian porobie w nim wklęsłosci i pojeje gipsem a nato piasek i powinno byc spoko..
-
amatrek ja nawet gipsu nie klade biore ladnie rzezbie styropan klej do tpet i na to gruba warstwa piasku ladnie sie przylepia,wyglad i jest lekkie
-
Ale klej do tapet na styropian i to piaskiem posypujesz?A czym przyklejasz to sciany tylnej styropian i czy tego piasku ze styropianu gek nie zlize i czy mu przez ten klej nic sie nie stanie?
-
ja taka sciane mam z tarczowcem styropian pryklejam na sylikon moja jaszczurka nie lize a nawte jak tak to piasek sie mocno trzyma a nawet jak kilka zairenek sie oderwie to ilosc tego kleju jest bardzo sladowa ja mam jaszcurke z ta sciana juz jakies 1/2roku i jest wsszytsko oki ( tylko nie wiem jak ten klej reaguje na duza wilgoc ale taka jak potzrebuje lampart jest nepewno oki) aha fajny efekt jak torfrm posypiesz troszke -wyglada duzo ciekawiej
-
-
Jakim piaskowcu? Ale zapweniam, ze czasem napewno bedą chodzic
-
Piaskowiec to taka skała jesli się nie myle Hari.......
-
Wiem co to jest piaskowiec :> Chodziło mi o blizsze okreslenie struktury, czy bedą wystające kawałki, jak duze, czy po prostu lita, gladka sciana.
-
ja mam geka gruboogonowego, i chodzi po scianach.........to niesa jakies duze wysokosci, tylko 40 cm.........plyty z sprasowanego korka mam na scianach...............i on..czy ona bo jesce maly jest. sie wspina....chociaz niema tych przyssawek.....to tylko slychac jak sie pazurkami lapie hehe
Uprawnienia umieszczania postów