Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: BIOFIL sprostowanie

Rzaba
    Guest

BIOFIL sprostowanie

Witam ponownie,

Dzisiaj zadzwonil do mnie Lukasz ze sklepu Biofil. Cala ta nieprzyjemna sytuacja sie wyjasnila. Tak jak myslalam (i pisalam) byl to tylko niefortunny przypadek. Jaszczurki NIE ZARAZILY SIE W Sklepie, tylko przez przypadek podczas transportu do mnie. Chyba nie mozna bylo tego przewidziec. Z tego co Lukasz mowil wynika ze rzeczywiscie BARDZO sie stara zeby zwierzaki u niego byly jak najzdrowsze. W zamian za te zmarta jaszczureczke zaproponowal mi samiczke za darmo.

Tak wiec uwazam ze BIOFIL TO SOLIDA firma, a wypadki zdarzaja sie nawet najlepszym.

Pozdrawiam

K K_M

Re: BIOFIL sprostowanie

tak myslalem ze sprawa sie wyjasni. w moim przypadku tez mialem pecha, jak i osoby ktora u mnie chciala nabyc pytony. pierwszy padl bo sie zapchal klakiem futerka, drugi mial infekcje drog oddechowych. osobie ktora kupila u mnie weza, zwrocilem pieniadze za weza oraz koszty sekcji zmarlego weza. przy zwierzetach zawsze sie zdarzaja wpadki, i o ile sprzedawcy zalezy na tym by kupujacy byli zadowolenia, w ten sposob jak lukasz to zrobil, powinno sie tego typu wypadki zalatwiac.

Ostry2k
    Guest

jestem pod wrazeniem. do konca miesiaca kupie legwana zielonego wlasnie w TYM SKLEPIE (Biofil).

cytat: Tak wiec uwazam ze BIOFIL TO SOLIDA firma, a wypadki zdarzaja sie nawet najlepszym.
    wydaje mi sie ze pislas juz wczesniej ze uwazasz ze to porzadna firma - nie rozumiem po co robilas caly ten wielki szum, przed wyjasnieniem sprawy!
    Pozdrawiam, dega

Rzaba
    Guest

Po to zeby zwrocic uwage na profilaktyczne badania zwierzat zaraz po zakupie bo zdarzaja sie nieprzewidziane wypadki, nie po to zeby "mieszac" Biofilowi.

Pozdrawiam

K K-M

Uprawnienia umieszczania postów