Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: cytat z opisu????!!!!!!

Tomek Chachuła
    Guest

cytat z opisu????!!!!!!

Tak sie wszyscy złoszczą, że nikt nie czyta opisu i forum tylko pytania zadaje. Teraz przypomniało mi się a'propos pytań o podłoże. Cyt z OPISU:
    "Jako podłoża używamy przede wszystkim grubego PIASKU zmieszanego z suchą gliną i DROBNEGO żwirku."

No i o co chodzi?????? Dlaczego tak się złościcie? ))))))))))

jey
    Guest

Re: cytat z opisu????!!!!!!

podpisuje sie pod tym jest zdecydowanie za duze zamieszanie odnosnie podloza te opisy mieszaja w glowie ja juz dobrze wiem na czym go trzymac ale na poczatku jak sie szuka informacji to jest zamieszanie stad tyle tych postow zmiencie to napiszcie jasno co i jak a wiecej sie juz nie pojawia denerwujace zapytania

vida
    Guest

I to przede wszystkim ja rozpętałam tą burzę postów-i jak sie czujecie teraz zwolennicy opisów?
    Dzieki tomek-buźka-vida

koksik
    Guest

ten temat byl juz ruszany, poszukajcie w archiwu i bedziecie miali odpowiedz, pozatym juz nie raz proszono nook'a zeby to zmienil

Wiciu
    Guest

Jak wam się opis nie podoba to napiszczie lepszy tylko oprzyjcie go na doświadczeniu i literaturze fachowej a nie własnych domysłach nie popartych logicznym mysleniem Nook otrzymał juz stosowane instrukcje co do kosmetyki opisu

koksik
    Guest

Wiciu opis jest w porzadku, tylko z tym piaskiem jest fee

Tomek Chachuła
    Guest

W porządku. Przecież ja nie chcę nikomu zarzucać niekompetencji, chciałem jedynie zwrócić uwagę na przyczynę pewnego problemu.

vida
    Guest

BRAWO-popieram!!!!!!!!

Nook
    Guest

poprawiłem a raczej troszke rozszerzylem dla tych którzy wogóle nie mają pojęcia na rzeczy słowo grube powinno wyjaśniać sprawe ale na wszelki wypadek dodałem min wielkosci 5 mm i dwa inne podloza również stosowane.

Uprawnienia umieszczania postów