Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: owoce

Mieszany widok

vida
    Guest

owoce

Czy gek kogoś z was jadł jakiekolwiek owoce bo ja nigdy nie próbowałam a to fakt ze piszą o podawaniu malin,banana i in. Napiszcie czy jest ktos kogo gek lubi owoce i jakie?

koksik
    Guest

Re: owoce

zaden z moich 6 gekow nie lubi owocow

PaWeL^
    Guest

czesc

u mnie tak samo :/ je tylko to co sie rusza i żyje :]

ps. hehe ciekawe co robił wczoraj w nocy, że dziś go tak suszy - od 5 min stoi nad pojemnikiem z wodą i pije

Hari
    Guest

Moj tez nie tyka owocow, ale dawno nie sprawdzałem. moze mu si esmak juz zmienil

vida
    Guest

szkoda-a jakie próbowałeś podać? Gdzieś czytałam,że jeśli położy się plasterek np. pomarańczy to moze sie zdarzyć że będą lizać! Chciałabym bo to naturalne witaminy!
    Nie myśl ze chcęro bić dietę na zimęDDDDDDDDDDD
    vida

vida
    Guest

A juz miałam nadzieję ze zastosuję dietę zimowąDDDDDDD!!!!!!!!-jak nasz kolega, a twój pewnie się browarka opił i go suszy!Fakt że w opisach sa owoce ale ja nie próbowałam dawać.
    Buźka-vida

vida
    Guest

Ale mimo wszystko napisz mi jakie owoce próbowałeś? Moje sa dziwne bo nie jedzą piachu to może owoce bedą lizały

Hari
    Guest

Probowalem pare razy z bananem, ponoc najwiekszy przysmak gekonow (tak slyszalem). Podszedł, polizał, popatrzyl z wyrzutem "co ty mi tu kurde dajesz?!! swierszcza bys lepiej podał!" i poszedl spać.

Uprawnienia umieszczania postów