-
Czy to wylinka?
Na fotce macie mojego Gordona. Czy to jest wylinka?
-
Re: Czy to wylinka?
taaak to wylinka )
ps. zmień te podłoże !!!!!!
-
Ja chcialem podloze zmienic ale wiecie ... rodzice. Uparli się, że ma być to. Naszczęście Gordon jak przez przypadek wezmie troche do buzi to go wypluwa.
-
to pokaż rodzicą co wszyscy myślą o podlożu typu: piasek, male kamyczki u gadów i niech sie sami przekonają, ze TERRARIUM MA BYC DOBRE DLA ZWIERZAKA W NIM MIESZKAJĄCEGO A NIE DLA OKA JEGO WLAŚCICIELA !!!
ps. niech sobie przeczytają co sie dzieje podczas zaczopowania układu pokarmowego !!
-
Paweł mnie nie musisz uswiadamiac ja dobrze o tym wiem i wszystko. Mama sie zgodzila na duze kamienie ale Tata...
-
po pierwsze troche dziwne jest to ze hodujesz gekona a nie wiesz jak wyglada gekon ktory przechodzi wylinke, po drugie co to znaczy "ale wiecie ... rodzice. Uparli się, że ma być to" sluchaj lepiej ich przkonaj zeby zmienic to podloze bo przeciez najwazniejsze jest to zeby gekon byl zdrowy, a na innym podlozu tez bedzie to ladnie wygladalo, mowisz "Naszczęście Gordon jak przez przypadek wezmie troche do buzi to go wypluwa" ale moze sie zdazyc ze nie wypluje, male kamyczki zaczna sie odkladac z zoladku bo gek nie bedzie mogl ich strawic i wtedy podloze bedzie ladne ale gekon juz nie
-
Postaram sie przekonac. Nie wiem jak wyglada gdyz jest to moj pierwszy zwierzak w terra.
-
no to nie pozostaje mi nic innego niz zyczyc powodzenia w przekonywaniu rodzicow
-
Do przekonania zostal tylko Tata
-
A czym to argumentuje? Poszukaj zdjęc gekonow na łupkach, albo na kruszywie granitowym, bardzo ładnie sie prezentują.
Uprawnienia umieszczania postów