Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Podloze

Double
    Guest

Re: Podloze

Koksika zostawić, łapy precz!!!! wiadomo, ja go bede bronic ;-)

iglik
    Guest

Koksik ***** musze przeklnac przeczytalem te wszystkie posty i teraz dopiero zobaczylem ze zle przeczytalem twoj post ja myslalem ze ty piszesz ze " ten kto nie trzyma na piasku to nie jest hodowca " a ja zrozumialem to odwrotnie tak naprawde to ja wiedzialem ze nie trzyma sie na piasku od samego poczatku tylko chcialem sprawdzic jakiego sa zdania inni naprawde ta dyskusja nie byla potrzebna bo to wszystko moja wina kur.. no niestety zle przeczytalem i jest teraz afera KOKSIK to powiedz mi teraz TORF CZY PIASEK CZY CO bo ja jestem za torfem a jeszcze jedno ciezko utrzymac wilgotnosc na piasku a na torfie z latwoscia utrzymasz wilgotnosc jak by przeczytac moje serio jeszcze raz mowie ze to zle przeczytalem

Hari
    Guest

przeciez gekony nie potrzebują wysokiej wilgotnosci...

iglik
    Guest

to prawda ale latwiej ci ja utrzymac laczy sie to ze nie musisz spryskiwac na noc pozdro .

koksik
    Guest

Double jestes wielka, dzieki

koksik
    Guest

iglik, a do ciebie dalej nic nie dociera ani piasek ani torf, slyszales moze o czyms takim jak wieksze kamienie albo chips kokosowy, to jest dobre dla gekona a nie piasek ktorym moze sie zapchac albo torf ktory przy takiej wilgotnosci jaka jest wymagana dla gekona pyli i tez jest niezdrowy.

PROOOOOOOOOOOOSZE CIE POCZYTAJ ARCHIWUM, WIERZ MI ZE ZNAJDZIESZ TAM WIELE POSTOW KTORE CIE ZACIEKAWIA.

vida
    Guest

No dobra,dobra juz prawie sie zastanawiam nad zmieną podłoża-przecież nawet zaawansowany terrarysta zawsze sie czegoś uczy! Ja nikogo nie przekonywałam do tego aby mieli podłoże z piachu-tylko ja sama nie miałam z tym problemów może tez dlatego że mam tego piasku naprawdę niewiele i wypełnia on tylko przestzrń między dużymi kamieniami. A i tak lubię z toba polemizować-a jekie ty masz podłoże?
    Pozdrawiam cię serdecznie-vida

vida
    Guest

PaWel-ku: przede wszyskim abyśmy sie lepiej poznali to jestem kobietą Ja sie wcale nie pogniewałam że ktoś tu wytyka iż inni są krótko na forum to się nie znają!Widzisz ja choć długo już hoduję gekony i nie miałam akurat z podłożem problemów-polemizując z wami zaczęłam się nad zmianą zastanawiać!Ale myślę ze forum właśnie na tym polega aby każdy mógł wybrać dla siebie rozwiazanie swoich prblemów!Uważam że wasze porady a myślę(mimo krótkiego stażu na forum i moje)są zawsze pomocne! I ja już na czacie miałam podzękowania od osób którym udało mi się coś doradzić-konkretnie w kwestii oswajania geków(bo moje są jak pieskiJesteśmy tu po to aby pomagać zarówno początkującym hodowcom jak również sobie_prawda?
    Pozdrawiam cie serdecznie-vida

PaWeL^
    Guest

"PaWel-ku: przede wszyskim abyśmy sie lepiej poznali to jestem kobietą" miło mi Cię poznac :d :] - ja dodam, ze jestem mężczyzną ) hyhyhy.

"Jesteśmy tu po to aby pomagać zarówno początkującym hodowcom jak również sobie_prawda" - dokładnie, zgadzam się z Tobą :]

"Ja sie wcale nie pogniewałam że ktoś tu wytyka iż inni są krótko na forum to się nie znają!" - drugi raz wyjaśniam, iż nikomu nie wytykam !!!!!! ze jest krótko na forum

"...ja choć długo już hoduję gekony ...." - wieże Ci, ze długo juz się zajmujesz terrarystyką, a Twoim gadzinką niczego nie brak )

Hari
    Guest

Aha, a mozesz jeszcze napisac jakich suplementów uzywasz i zjaką częstotliwoscia przy karmieniu gekow?
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów