Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: witaminki i inne duperele??

Macik
    Guest

witaminki i inne duperele??

witam kkupuje lamparta i nieiwme coile mam podawac witaminki a coile wapno ile swierszczy nadzien i jakie witaminki maja byc

jey
    Guest

Re: witaminki i inne duperele??

ja sie dolaczam i mam pytanie czy wapno calcium gluconicum moze byc dla geka??

koksik
    Guest

macik twoj poprzedni post zawiera odpowiedz, poczytaj troche o gekonie zanim go kupisz, bo widze ze zadajesz pytania ktore byly juz omawiane na forum, wiem moze troche sie pofatygujesz i skozystasz z czegos takiego jak wyszukiwarka, a nie zasmiecasz forum postami ktore juz byly

Macik
    Guest

ok sorry koksik juz nic niebede pisał

koksik
    Guest

macik nie przepraszaj mnie, i nie mow ze nie bedziesz pisal tylko najpierw poczytaja, poszukaj w innych postam, dopiero potem w razie watpliwosci pisz na forum

Macik
    Guest

koksik czy mozna trzymac geka na żwirku ale takim wiesz ktury jest tak zrobiony ze niema kamyczków sam piaseczek ?

koksik
    Guest

co to jest wg ciebie zwirek tak zrobiony ze nie mam w nim kamyczkow tylko sam piaseczek??

jey
    Guest

spoko ze dostalem odpowiedz

Hari
    Guest

Nie wiem, co to jest. Zapytaj w aptece. Wiem, ze na 100% moze byc Calcium pantothenicum, bo to naturalne wapno, ale inne to nie wiem. Aha i napewno nie moze byc musujce, bo to nie to wapno ;P

Macik
    Guest

yes

Uprawnienia umieszczania postów