Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: krew na kamieniach

FRED17
    Guest

Re: krew na kamieniach

Trunks niestety musze cie sprostować:]To nie jest,niebył i niebędzie terrarystya to człowiek który chciał mieć jaszczurke nic o nij niewiedząc a może i wiedząc ale z lekka żle:/ciekawe co daje mu ??Myslicie pewnie to samo co ja ..------ :] chyba to prawda Cwiklus??

FRED17
    Guest

Dobra koniec użalania się nad sobą mam nadzieje że gek już przełożony do innego pomieszczenie BEZ PIASKU daj mu tam ręcznik papierow albo gazete !Napisz jak sie czuje gekuś cz z nim gożej czy lepiej?

ćwiklus
    Guest

Sa juz bez piasku a jutro do weta kompalem je w cieplej wodzie masowalem robie co moge zeby naprawic blad rozumiem dlaczego tak siarczyscie mnie potraktowaliscie dalem dupy a placi za to gekon wiem to zle i godne potepienia ale teraz to juz moze byc tylko lepiej jutro zobaczymy u weta a wy na czym trzymacie bo jak juz popelnie kolejna taka glupote to sie potne zrobie wszystko zeby wynagrodzic to gekonowi, a pomijajac sklepy zoologiczne to w polskim zoo tez widzialem gekony na piasku przy takich wzorach nie trudno o blad i nie chce sie tlumaczyc bo wiem ze to moj gekon i ja musze o nim wiedzie wszystko a nie powtarzac bledy was nie bede przepraszal ale podziekuje za konstruktywna krytyke za same opierdzielanie nie dziekuje bo oprócz tego ze wiedziale ze cos nie tak to nie wiedzialem co dalej
    pozdrawiam

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

Radze zajrzec na www.gekonek.prv.pl w dziale choroby zapchanie piachem ktore ma twoj geko jest opisane i moze znajdziesz tam cos pomocnego.

ABes
    Guest

Bosh...
    Widze ze dla niektorych kazda okazja jest dobra na reklame strony ;P
    Tutaj gekon zdycha a kolega rzuca linkami... jak juz jestes autorem tej
    strony to zapodaj konkretnymi poradami a nie linkiem...
    A tak na marginesie to logo na srodku zrob na transparentym tle

Konrad von Bushe Drożdże
    Guest

ABes,strony sa po to zeby nie powtarzac w kolko tych samych rad, tlyko zeby byly one uporzadkowane i zawsze dostepne. Poradzilem koledze informace, zawarte na stronie , wiec w czym widzisz problem?:P.
    Konkretne poradfy znajduja sie na stronie...

FRED17
    Guest

Co z gekonem?

Uprawnienia umieszczania postów