Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: osowialy gek

snowqba
    Guest

osowialy gek

Witam, od jakiegos czasu moj lampart slabo je (mam go ok 2-3 tygodnie), wiekszosc czasu spedza w kryjowce choc ostatnio zaczal wychodzic ale ciagle spi. Nawet jak chodzi to oczy ma bardzo mocno przymkniete, na poczatku jak mial otwarte to bylo to wyraznie widac a teraz to tak jakby na wpol zamkniete. Ma tez jakby lekko zielonkawe podbrzusze czego wydaje mi sie ze wczesniej nie zauwazylem (ale z tym moge sie mylic). Czy cos moze z nim byc nie w porzadku? Jesli tak to gdzie w 3miescie jest jakis wet do ktorego sie najlepiej z nim udac?

Wojciech
    Guest

Re: osowialy gek

niestety przyjacielu przyszedl taki okres teraz kazde zwierzatko jest osowiale ze wzgledu na pogode jaka jest za oknami deszczoa ponura jesien nie martw sie twojemu gekowi nic nie dolega....!!!!!

pozdrawiam!!!

snowqba
    Guest

w sumie to tez tak zaczyna mi sie wydawac, bo zauwazylem nawet lekka poprawe jesli chodzi o aklimatyzacje bo jak zaczalem spryskiwac terra to nawet wyszedl z kryjowki i zaczal zlizywac wode z kamieni I widze ze nieboi sie juz tak jak robie cos przy terra. Jutro mu kupuje jakas swietlowke UVB wiec licze ze bedzie jeszcze lepiej ;] Pzdr

kojek
    Guest

a twój gekon jest gruby??Czy niebardzo??Je już normalnie??

snowqba
    Guest

wlasnie dosyc chuderlawy, ale na swierszcze za bardzo nie reaguje, jednego mu podsunalem pod sam pyszczek to zmienil tylko miejsce i niebardzo sie nim zainteresowal.

snowqba
    Guest

Dziwi mnie troche kolor podbrzusza, jest zielonkawe- czy wasze geki tez tak maja? Nie cale tylko tak od ok polowy w kierunku ogona.

snowqba
    Guest

Kontynuuje temat bo nadal gekon nie okazuje zainteresowania swierszczami i chodzi ospaly, czesto ziewa i jest dosc wychudzony, dodaje fotke, slaba jakosc ale sprobojcie ocenic! No i martwi mnie ten kolor podbrzusza, rowniez zalaczam fotke ale w nastepnym poscie!

snowqba
    Guest

Dziwne (?) podbrzusze, fotka w bardzo slabej jakosci ale mysle ze mniej-wiecej widac o co chodzi...

snowqba
    Guest

dolaczam jeszcze 1 fotke, troche lepsza jakosc i lepiej widac jego posture i to jak spi z podwinieta lapka- co to oznacza?

koksik
    Guest

witaj
    po pierwsze ja byz zmienil podloze
    a co do podbrzusza to u zwlaszcza ,mlodych gekonow z uwagi na to ze maja bardzo cieniutka skore na brzuchu widac praktycznie wszystko, wiec tym bym sie za bardzo nie martwil, a jesc nie chce bo moze sie zapchal tym podlozem, ale nie jestem pewien, niech ktos inny sie jeszcze wypowie.

Uprawnienia umieszczania postów