-
wylinka??
mam mlodego gekona i od pierwszych dni pociera głową o kamienie. Czy to oznaka zblizajacej sie wylinki?? za jaki czas moze ona nastąpić??
-
Re: wylinka??
jest osowialy troszke jak zblizam do niego reke to on nie reaguje itp. przestal jesc. :/
-
może jakieś roztocza go oblazły...
-
jeżeli w niedługim czasie nie przejdze wylinki to musisz mu zrobic badania czy nie ma jakis roztoczy albo pasozytow, ale bardzo mozliwe zo to znaki zblizajacej sie wylinki
-
-
je juz normalnie wydaje mi sie ze to wylinka bo nie pociera sie przez caly czas tylko bardzo zadko jak go widze
-
Hyoma, czy ty wiesz w ogóle co to jest wylinka? Wiesz jak to rozponać? Bo tak piszesz jak bys nie wiedział. "Ociera sie, to chyba wylinka, nie ociera sie juz po wylince" :|
-
mam go od 4 dni truks!! wiec caly czas to sa te 4 dni bo wczesniej go nie widzialem!! :/
-
Czyli wychodzi na to ze nie wiesz co to jest wylinka, najlepiej jak to zobaczysz wejdz na strone jeronimo http://www.gekony.prv.pl i bodajze w galerii nr4 sa zdjecia gekona jeronimo i tam na jednym zdjeciu gekon przechodzi wylinke.
Dla sprostowania jak gekon przechodzi wylinke to robi sie blady, osowialy nie ma apetytu
-
qrde zamiast wymadrzac sie byscie mi pomogli... tam jest kilka tych jeronimo i jakos nie widze zadnego bladego napisz dokladniej ktury jeronimo od góry!!
Uprawnienia umieszczania postów